Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vizsgahírek I.

Méhes Gábor értékel, Kertész Enikő osztályoz

A foci BL-műsorokat az egyik legelismertebb magyar sportriporter, Méhes Gábor (KOS-8.) értékeli. Az újév elején már ott várnak a fachodban a villámelemzések.

MehesGaborPlakatBL KECambridge.vagott

A januári  televíziós megmérettetés (kezdőknek beszélgetős Ablak-műsor, végzősöknek Híradó+) vizsgaelnöke az MTVA szerkesztő-riportere, a cambridge-i egyetem médiakutató-ösztöndíjasa, Kertész Enikő (KOS-31.) lesz.

MehesGaborPlakatBL KECambridge.vagott

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés