Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Számonkérés: májusban

Részletes vizsgatájékoztató,
április elején!

Május végén jönnek a vizsgák a KOS-ban, de előzetesként néhány sportos hallgató már mentességet vagy részjegyet kapott egy szemináriumi foglalkozáson nyújtott teljesítményéért. Akadtak többen, akik csak 2-est, de az sem lebecsülendő, figyelembe véve, hogy a sportvizsgák ritkán múlnak el bukás nélkül az iskolában.

KOS-54vizsgakeszulodesDHeloter
Vizsgakészülődés... Kezdés előtti feszültség...

Archív (KOS-54.)

Április első oktatási hétvégéjén teljes nagyelőadásnyi időt szánunk a vizsgafelkészítésre, s írásban is készhez kapsz egy részletes tájékoztatót!

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés