Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vizsgatájékoztató

Csak a miheztartás végett

keep-calm-and-study-for-exams-86Bár a vizsgaidőszak csak május közepén kezdődik a KOS-ban, már most, április elején tartunk egy részletes tájékoztatót. Szó lesz a vizsgárabocsájtás feltételeiről, az írásbeli tesztről, a televíziós megpróbáltatásokról, a vizsgaremekekről, a sportos számonkérésekről és a kötelező olvasmányokról is. Csak a miheztartás végett...

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés