Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

2001

filmvetitogepAz Aranytízzel, azaz az Arany János utca 10. szám alatt található Művelődési Központtal szemben lévő Garage névre keresztelt étteremben találkoztak a tíz éve végzett első évfolyam hallgatói. Az emlékezések és sztorik mellett a fő attrakció az első Kovácsi-díjas kiválasztása volt. Amíg a társaság megebédelt, összeszámoltuk a szavazólapokat, s már mehettünk is át a rögtönzött kis ünnepségre a suli első otthonába, az Aranytízbe.

 

Ott is a Balett-terembe, amelyben – dacára a nagy falitükröknek és a gyakorló-rúdnak – komoly média-előadások zajlottak hétvégenként. Most Kovácsi Lászlóra emlékeztünk néhány szóval, majd özvegye átadta a díjat az első kitüntetettnek, Hajdú B. Istvánnak, aki – bármennyire is sablon-fordulat, mást nem írhatunk – meghatottan fogadta az elismerést és szellemes-megható köszönő beszédben emlékezett meg mesteréről.

Farago.HajduB.tanitELTEHajdú Pista szavai hamarosan ITT hallhatók-láthatók. Azt viszont nem tudjuk, hogy a videófelvételen túl készültek-e fényképfelvételek. Bár talán mintha néhány vaku villant volna... KÉRJÜK, AKINEK VAN A BIRTOKÁBAN FOTÓ AZ ELSŐ DÍJÁTADÁSRÓL, AZ VEGYE FEL A KAPCSOLATOT A KOS-SAL ÉS JUTTASSA EL HOZZÁNK! Előre is köszönjük!

Képünkön Hajdú B. István és Faragó Richard először a katedrán. Akkoriban sokakban ellenérzést, kétkedést, ellenvetést szült: hogy jönnek ők ahhoz, hogy ilyen fiatalon taníthassák a jövő riportereit?! Azóta már nem kérdőjelezi meg ezt senki, visszamenőleg sem...

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés