Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

I. KOS Elsőfilmes Fesztivál 2012. április 21-én (I.)

Sok KOS zsűrit győz...

filmvetitogep

Egyre inkább közeledik a fesztivál napja (2012.04.21.), mely az előzetes tervek szerint így nézne ki:

10-től 15 óráig tartana majd az elődöntő, vagyis az általunk kiválasztott (és az általatok küldött) filmek zsűrizése. De itt még nem állunk meg: nemcsak a meghívott szakmai zsűri, hanem a közönség is voksolhat az alkotásokra! Ebben az lesz az izgalmas, hogy minél többen vagytok, annál nagyobb esélye van egy filmek a győzelemre, még akkor is, ha a zsűri nagyon lehúzta azt!

De hogy is lesz ez pontosan, és egyáltalán: kik jutottak be az elődöntőbe? 
Nemsokára erre is fény derül!

VargaMarton43KameravalVisszanezSzukVarga Márton
(KOS-43.),
a három főszervező
egyike

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés