Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-osok vezette
új sporthírportál

maruzsa_istvan_kos37Pár havi alapozás után élesben is elindult a hatharom.hu sportoldal. Nem csak fociőrülteknek - sportkedvelőknek! A legújabb magyarországi sportportál szerkesztőgénének felét a KOS egykori hallgatói adják, Maruzsa István (KOS-37.) köztük a „legifjabb titán”.

Bővebben...

Ónody-Molnár Dóra (KOS-29.) rangos elismerése

Először nyerte KOS-os a Virág F. Éva-díjat

ViragFEvakokardaA KOS egykori tanáráról elnevezett díjat a MÚOSZ kulturális szakosztálya a Magyar Sajtó Napja alkalmából 2011-ben Ónody-Molnár Dórának (KOS-29.), a Népszabadság újságírójának adományozta, aki 6 éve végzett iskolánkban, s 1 esztendeje már tanárunk, cikkértékelő munkatársunk.
OnodyMolnarDoriPortre2010

Bővebben...

Női magazinok és programajánló portál

Radácsi Zsuzsa (KOS-38.) honlapot alapított

Radacsi_Zsuzsa_KOS38_portreSoma „Mamagésa″ első számú sajtósa számos alkalommal készített már interjút az egykori Megasztár-zsűritaggal. Radácsi Zsuzsát (KOS-38.) női magazinokhoz hívják, ám ezek mellett időt kell szakítania legújabb szenvedélyére: a www.veresiprogramok.hu programajánló portálra is. 

Bővebben...

„Tévés kajakkirálynő″

ZentaiNoraPortreA legsikeresebb magyar sportág, a kajak-kenu az idén is jutalmazta az elmúlt év legjobbjait. A szövetség elektronikusmédia-díját három év után újra az egykori KOS-hallgató, Zentai Nóra (KOS-24.), a TeleSport szerkesztő-riportere kapta.

Bővebben...

Ferkai Marcell (KOS-39.) hangban is...

Könyvek után tévé!

 

FerkasiMarcellZakosMár sikeres könyvszerzőként, szerkesztőként érkezett a KOS-ba, azzal a „rögeszmével″, hogy nemcsak írni, hanem beszélni is akar a fociról.
DigiSportÁlma valóra vált: egy román bajnoki labdarúgó-mérkőzéssel kommentátorként is bemutatkozhatott új munkahelye, a DigiTv adásában.
Ferkai Marcell (KOS-39.) riporter lett!

Bővebben...

Kirobbanó formában van!

Novodomszky Éva beosztja az energiáit

Ezúttal a HPM (Havi Parabola Magazin) címlapján „NoviÉvi", aki az újságban Szabó Viktóriának (KOS-33.) beszél arról, hogyan lehet egy nap huszonnégy órájából kétszer annyit csinálni. Salvo, Marco, Christiano, azaz három vérbeli talján veszi körül, így talán a negyvennyolc óra is kevés!

Bővebben...

További cikkeink...

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés