Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Amler Zoltán (KOS-15.) és Kovács Erika (KOS-32.) közrefogja Csurkát

3-ból 2 és fél KOS-os...

Mindennapos KOS-siker, hogy egykori hallgatóink kiküldött tudósítóként jelentkeznek valamely országos csatornán vagy újságban, akár a világ végéről is. A pekingi olimpiára például nem kevesebb, mint 21 korábbi diákunkat akkreditálták.

AmlerCsurkaKovacs2011vizesvb

A Nemzeti Sport a sanghaji vizes világbajnokságról beszámoló hármas csapata azonban így is több mint rendhagyó: az egyéni és csapatjáték rovat vezetője, Amler Zoltán (KOS-15.) és az úszószakíró Kovács Erika (KOS-32.) között napjaink talán legjobb magyar sportújságírója, Csurka Gergő (természetesen KOS-tanár, sőt: Kovács Erika egykori tanára) mosolyog ránk minden nap a Kínából küldött tudósítások elején.
Naponta 2 és fél, 3 kolumnát, azaz teljes újságoldalt kell teleírniuk a távolból...

PekingiKOSosokOlimpia2008b

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés