Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Amler Zoltán (KOS-15.) és Kovács Erika (KOS-32.) közrefogja Csurkát

3-ból 2 és fél KOS-os...

Mindennapos KOS-siker, hogy egykori hallgatóink kiküldött tudósítóként jelentkeznek valamely országos csatornán vagy újságban, akár a világ végéről is. A pekingi olimpiára például nem kevesebb, mint 21 korábbi diákunkat akkreditálták.

AmlerCsurkaKovacs2011vizesvb

A Nemzeti Sport a sanghaji vizes világbajnokságról beszámoló hármas csapata azonban így is több mint rendhagyó: az egyéni és csapatjáték rovat vezetője, Amler Zoltán (KOS-15.) és az úszószakíró Kovács Erika (KOS-32.) között napjaink talán legjobb magyar sportújságírója, Csurka Gergő (természetesen KOS-tanár, sőt: Kovács Erika egykori tanára) mosolyog ránk minden nap a Kínából küldött tudósítások elején.
Naponta 2 és fél, 3 kolumnát, azaz teljes újságoldalt kell teleírniuk a távolból...

PekingiKOSosokOlimpia2008b

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés