Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Arany Gábor (KOS-9.): a Men.hu szerzője és szerkesztője

„Miért is éri meg
a KOS-ban tanulni?"

Egy kis hír iskolátok egykori tanulójáról, avagy miért is éri meg a KOS-ban tanulni :)
aranygaborAranyGabor2011Men.huLOGO.jpgArany Gábor (KOS-9.), iskolánk egykori hallgatója szeptembertől a Men.hu férfi életmód-magazint (is) erősíti.

Az újságírás mellett sokéves tapasztalatára is számít a lap: szerkesztési és hosszabb távú témajavaslatokkal is segíti a kiadványt.
Egykori hallgatónk mindemellett megtartja ügynökségi pozícióját is (az Armadillo Kreatív Ügynökség operatív igazgatója), ahol több nagy márka pr- és marketing-aktivitásáért felel.

Arany Gábor (KOS-9.)
http://mediapedia.hu/arany-gabor
(...bár ez is már frissítésre szorulna)

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés