Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Arany Gábor (KOS-9.): a Men.hu szerzője és szerkesztője

„Miért is éri meg
a KOS-ban tanulni?"

Egy kis hír iskolátok egykori tanulójáról, avagy miért is éri meg a KOS-ban tanulni :)
aranygaborAranyGabor2011Men.huLOGO.jpgArany Gábor (KOS-9.), iskolánk egykori hallgatója szeptembertől a Men.hu férfi életmód-magazint (is) erősíti.

Az újságírás mellett sokéves tapasztalatára is számít a lap: szerkesztési és hosszabb távú témajavaslatokkal is segíti a kiadványt.
Egykori hallgatónk mindemellett megtartja ügynökségi pozícióját is (az Armadillo Kreatív Ügynökség operatív igazgatója), ahol több nagy márka pr- és marketing-aktivitásáért felel.

Arany Gábor (KOS-9.)
http://mediapedia.hu/arany-gabor
(...bár ez is már frissítésre szorulna)

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés