Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Arany Gábor (KOS-9.): a Men.hu szerzője és szerkesztője

„Miért is éri meg
a KOS-ban tanulni?"

Egy kis hír iskolátok egykori tanulójáról, avagy miért is éri meg a KOS-ban tanulni :)
aranygaborAranyGabor2011Men.huLOGO.jpgArany Gábor (KOS-9.), iskolánk egykori hallgatója szeptembertől a Men.hu férfi életmód-magazint (is) erősíti.

Az újságírás mellett sokéves tapasztalatára is számít a lap: szerkesztési és hosszabb távú témajavaslatokkal is segíti a kiadványt.
Egykori hallgatónk mindemellett megtartja ügynökségi pozícióját is (az Armadillo Kreatív Ügynökség operatív igazgatója), ahol több nagy márka pr- és marketing-aktivitásáért felel.

Arany Gábor (KOS-9.)
http://mediapedia.hu/arany-gabor
(...bár ez is már frissítésre szorulna)

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés