Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Arany Gábor (KOS-9.): a Men.hu szerzője és szerkesztője

„Miért is éri meg
a KOS-ban tanulni?"

Egy kis hír iskolátok egykori tanulójáról, avagy miért is éri meg a KOS-ban tanulni :)
aranygaborAranyGabor2011Men.huLOGO.jpgArany Gábor (KOS-9.), iskolánk egykori hallgatója szeptembertől a Men.hu férfi életmód-magazint (is) erősíti.

Az újságírás mellett sokéves tapasztalatára is számít a lap: szerkesztési és hosszabb távú témajavaslatokkal is segíti a kiadványt.
Egykori hallgatónk mindemellett megtartja ügynökségi pozícióját is (az Armadillo Kreatív Ügynökség operatív igazgatója), ahol több nagy márka pr- és marketing-aktivitásáért felel.

Arany Gábor (KOS-9.)
http://mediapedia.hu/arany-gabor
(...bár ez is már frissítésre szorulna)

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés