Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Barta Misell Zsaklin (KOS-43.), Bálint Edina (KOS-7.), Belyó Barbara (KOS-11.), Boross György (KOS-22.), Büky Anna (KOS-30.), Pavuk Viktória (KOS-41.), Szalay Attila (KOS-41.), Szórádi Andrea (KOS-3.) és Ujvári Panna (KOS-43.) új HELYEN A SZAKMÁBAN

Nem kell félniük a jövőtől...

UjvariPanna43PasztorAndras43KaszasKornel43BankettKOS43Ferdinand2012

UjvariPanna43RTLMikrofonnalWebRTLlogo2010Ujvári Panna (KOS-43.) az IKO-nál, az RTL Klub legnagyobb beszállítójánál dolgozik, több egykori évfolyamtársával együtt.

BalintEdinaMikrofonnalWebKlasszikRadioBálint Edina (KOS-7.), a Juventus és a Sztár Rádió korábbi munkatársa a Klasszik Rádió 92.1-ben tért vissza műsorvezetőként.

KSlogo2010SzalayAttila41Szalay Attila (KOS-41.) a Képes Sport és a Sport&Style prémium magazin újságírója olyan külföldi sportsztárokkal készített exkluzív interjút, mint Claudio Pizarro, Heikki Kovalainen, Petra Kvitová vagy legutóbb Sanya Richard-Ross.

magyarHirlap2012SzoradiAndreaSzórádi Andrea (KOS-3.) sok év szünet után ismét szerencsét próbált a médiában: a Magyar Hírlap közölte írását 2012 szeptemberében.

Evangelikus_EletBukyAnna2008kozeliBüky Anna (KOS-30.) négykönyves írónő óriásinterjúja
olvasható az 
Evengélikus Élet hetilapban Braun Róbert marketing-gurúval.

D1TvPavukViktoriaPortreWebPavuk Viktória (KOS-41.) már nemcsak műkorcsolya-bajnok-nőként, hanem riporterként is egyre többször szerepel a médiában, nemcsak szóban (D1Tv), hanem írásban is (Sokatmondo.hu).

KlasszikRadio

BelyoBarbaraPortreWebBelyó Barbara (KOS-11.), aki egy évtizedig volt a Danubius Rádió hírszerkesztő-hírolvasója, szülési szabadsága után a Klasszik Rádióban hallható újra.

BorossGyorgyPortremtv.logoBoross György (KOS-22.) megannyi rádiós, írottsajtós és korábbi tévés szereplés után ismét a képernyőn: a népszerű doktor-riporter most az MTV Megoldások Magazinjában rendel.

BartaMisell43PortreNogradmegyeiHirlapBarta Misell Zsaklinnak (KOS-43.) oldalas összeállításai jelennek meg a Nógrád megyei Hírlap magazinjában: tájegységeket mutat be sokszínű írásaiban.

BartaMisellzsaklin43CikkeNogradmegyeiHirlap

BorossGyorgyCikkTRVWeb2012

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés