Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bartha Zoltán (KOS-44.) és Hortobágyi Tibor (KOS-47.) háromezer szurkoló előtt közvetített

Utórezgék...

VizilabdaEBlogo2014Budapest

Még mindig nem ültek el a budapesti – de nem csak margitszigeti – vízilabda Európa-bajnokság hullámai, pedig már többször összeszámoltuk és beszámoltunk róla, hány KOS-os is „pólózott” 2014 júliusában.


Képzeljétek, valamikor a hajrában, készített velem egy orosz lány interjút (bár azért túlzás annak nevezni, mert azt mondta, hogy inkább csak meséljek, mert nem nagyon tud mit kérdezni :-) és most láttam, hogy ez a hivatalos vízilabda-portálnak készült. Pedig azt hittem, valamilyen orosz oldalnak csinálta. Ha érdekel, ITT a linkje és egy kép.

Hortobágyi Tibor
(KOS-47.)

HortobagyiTibor47interjuOroszRiporterlanyVizilabdaEb2014Bp

Fotó: Róth Tamás


SubaKataMikrofonMiniTibor a Margitszigeten dolgozott az MTV stábjában, egykori tanára, Suba Kata (KOS-1.) felelős szerkesztő mellett, de egy alkalommal a Pesten, a Március 15-e téren felállított pót-pólóarénában (EB-TS-Vodafone) is közvetített, élőben, 3000 sikerre éhes magyar szurkoló előtt. BarthaZoltan44Szurkol
Ugyanebben a szerepben, ugyanitt, ötször lépett fel – és közönségsikert aratott – Bartha Zoltán (KOS-44.).

HortobagyiTibor47interjuOroszRiporterlanyVizilabdaEb2014Bp

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés