Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bartha Zoltán (KOS-44.) és Hortobágyi Tibor (KOS-47.) háromezer szurkoló előtt közvetített

Utórezgék...

VizilabdaEBlogo2014Budapest

Még mindig nem ültek el a budapesti – de nem csak margitszigeti – vízilabda Európa-bajnokság hullámai, pedig már többször összeszámoltuk és beszámoltunk róla, hány KOS-os is „pólózott” 2014 júliusában.


Képzeljétek, valamikor a hajrában, készített velem egy orosz lány interjút (bár azért túlzás annak nevezni, mert azt mondta, hogy inkább csak meséljek, mert nem nagyon tud mit kérdezni :-) és most láttam, hogy ez a hivatalos vízilabda-portálnak készült. Pedig azt hittem, valamilyen orosz oldalnak csinálta. Ha érdekel, ITT a linkje és egy kép.

Hortobágyi Tibor
(KOS-47.)

HortobagyiTibor47interjuOroszRiporterlanyVizilabdaEb2014Bp

Fotó: Róth Tamás


SubaKataMikrofonMiniTibor a Margitszigeten dolgozott az MTV stábjában, egykori tanára, Suba Kata (KOS-1.) felelős szerkesztő mellett, de egy alkalommal a Pesten, a Március 15-e téren felállított pót-pólóarénában (EB-TS-Vodafone) is közvetített, élőben, 3000 sikerre éhes magyar szurkoló előtt. BarthaZoltan44Szurkol
Ugyanebben a szerepben, ugyanitt, ötször lépett fel – és közönségsikert aratott – Bartha Zoltán (KOS-44.).

HortobagyiTibor47interjuOroszRiporterlanyVizilabdaEb2014Bp

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés