Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bedő Zsuzsanna (KOS-27.): elsőkönyves író

A nehezével kezdte:
szerelmi sci-fi

BedoZsuzsanna_konyv2020_PlasticLove

Izgalmas történet egy izgalmas író tollából. Vajon milyen kapcsolatokat tartogat nekünk a jövő? 120 év múlva is úgy szeretnek az emberek, mint most, vagy másképpen? Lehet szeretni egy humanoidot? És ő is képes arra, hogy viszonozza az érzéseinket?
A fiatal írónő izgalmas regénye évszázadunk második felében játszódik.

BedoZsuzsanna27_zsanar_lepcso_feketekeret_keskenyebb

Bedő Zsuzsanna (KOS-27.) romantikus személyiségéről és valódi életéről is vallott a 2020 februárjában a budapesti Fókusz Könyváruházban rendezett könyvbemutatóján.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés