Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bedő Zsuzsanna (KOS-27.): elsőkönyves író

A nehezével kezdte:
szerelmi sci-fi

BedoZsuzsanna_konyv2020_PlasticLove

Izgalmas történet egy izgalmas író tollából. Vajon milyen kapcsolatokat tartogat nekünk a jövő? 120 év múlva is úgy szeretnek az emberek, mint most, vagy másképpen? Lehet szeretni egy humanoidot? És ő is képes arra, hogy viszonozza az érzéseinket?
A fiatal írónő izgalmas regénye évszázadunk második felében játszódik.

BedoZsuzsanna27_zsanar_lepcso_feketekeret_keskenyebb

Bedő Zsuzsanna (KOS-27.) romantikus személyiségéről és valódi életéről is vallott a 2020 februárjában a budapesti Fókusz Könyváruházban rendezett könyvbemutatóján.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés