Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Boros András (KOS-47.): műsorvezetés, nagyközönség előtt

Civil KOS-osok

efott_logoA hazai egyetemi élet legnagyobb bulija idén sem csak az önfeledt szórakozásról szólt. Az EFOTT fesztivál civil színpadán egykori KOS-osok közreműködésével tematikus kerekasztal-beszélgetéseket hallgathattak az eső ellenére kitartóak.

TothNoraAnna2016marcSzukA HÖOK kommunikációs vezetője, Tóth Nóra Anna (KOS-46.) ötletére és szervezésében Velencére látogatott (többek között) a cikiző blogger, Varga Attila Sixx, az egykori sorozatszínész és KOS-tanár, R. Kárpáti Péter, a Prima-díjasújságíró Stumpf András és a kétszeres olimpiai bajnok vívó Nagy Tímea.

BorosAndras47EFOTT2016VelenceAllA néha fesztiválos lazaságot idéző beszélgetéseket Boros András (KOS-47.) vezette.

Az eseményről a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) weblapja is beszámolt.

Képernyőfotó 2016-07-18 - 14.19.33

BOROS ANDRÁS junior tagunk (2014 óta MÚOSZ-tag)

volt a műsorvezetője az egyik legnépszerűbb diákfesztivál, azEgyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT) pódiumbeszélgetéseinek július közepén Velencén. A vitákban olyan ismert kollégák vettek részt, mint például Stumpf András (mandiner.hu), Balogh Gábor (alfahir.hu), Pető Péter (Népszabadság), Kobza Miklós (MTVA), vagy más alkalommal Poór Csaba (ÚNK), Sixx (Index), Szűcs Gyula (port.hu), Csepelyi Adrienn (nol.hu), Tess (sorozatguru.hu).

BorosAndras47EFOTT2016VelenceUlve

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés