Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Brugós Bernadett (KOS-39.): a JOY után a Borsnál

Nem csak csinos...

Kora reggel olvastam a honlapjukon, hogy KOS-tőzsdepontokat lehet nyerni, azokkal meg ösztöndíjat, ha valaki olyan hírt küld be, amiről a KOS lemaradt. Hm... Honnan tudhatok én meg ilyet Miskolcon?! Erre épp odakapam a fejem a tv-re: Tom Cruise válása a téma és egy baromi csinos újságíró csaj beszél, írtó helyesen. Én ezt már láttam valahol! Naná, korábban a KOS-honlapon. Bevallom, ekkor még csak a csinossága tűnt fel, de azóta rákerestem a neten: előbb a JOY-nál volt gyakornok, most pedig a Borsnál újságíró. Ez se a KOS-könyvben, se a website-on nem szerepel. 

A Mokka-riport linkje: http://tv2.hu/mokka/video/
katie-holmes-valik-tom-cruisetol

Szerencsi Tamás

Miskolc

JOYlogo Bors tv2uj
BrugosBernadett39MuteremWebSzuk

A PRE-KOS-sal kapcsolatos
további cikkek ITT!

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés