Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Brugós Bernadett (KOS-39.): a JOY után a Borsnál

Nem csak csinos...

Kora reggel olvastam a honlapjukon, hogy KOS-tőzsdepontokat lehet nyerni, azokkal meg ösztöndíjat, ha valaki olyan hírt küld be, amiről a KOS lemaradt. Hm... Honnan tudhatok én meg ilyet Miskolcon?! Erre épp odakapam a fejem a tv-re: Tom Cruise válása a téma és egy baromi csinos újságíró csaj beszél, írtó helyesen. Én ezt már láttam valahol! Naná, korábban a KOS-honlapon. Bevallom, ekkor még csak a csinossága tűnt fel, de azóta rákerestem a neten: előbb a JOY-nál volt gyakornok, most pedig a Borsnál újságíró. Ez se a KOS-könyvben, se a website-on nem szerepel. 

A Mokka-riport linkje: http://tv2.hu/mokka/video/
katie-holmes-valik-tom-cruisetol

Szerencsi Tamás

Miskolc

JOYlogo Bors tv2uj
BrugosBernadett39MuteremWebSzuk

A PRE-KOS-sal kapcsolatos
további cikkek ITT!

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés