Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Büky Anna (KOS-30.) és Hidasi Judit (KOS-18.) újabb könyve

Két exkosos a Budapesti Könyvfesztiválon!

budapesti-nemzetkozi-konyvfesztival-2012-budapest-2-WebAz irodában már nem fér a vitrinbe, a honlapon lefagyott (hamarosan javított kiadásban megtekinthető!) annyi az egykori KOS-hallgatók által írt könyv.
Büky Anna (KOS-30.) negyedik és Hidasi Judit (KOS-18.) második könyve azonban másért is különleges: mindkettő önálló bemutatkozó közönségtalálkozóval és dedikálással vett részt a XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2012 áprilisában a Millenáris Parkban.

BukyAnnaNegyedikKonyvEjszakaTortent.Webjpg HidasiJuditKonyvAprilisUt2012

bukyanna2BukyAnnaAPillanatMuvebuky_anna_kifulladasBukyAnna3konyv    HidasiJuditzsanerHidasiJuditkonyvborito
Büky Anna  és Hidasi Judit (Judit Ponte) könyvei

HidasiJuditDedikal2012

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés