Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Büky Anna (KOS-30.) és Hidasi Judit (KOS-18.) újabb könyve

Két exkosos a Budapesti Könyvfesztiválon!

budapesti-nemzetkozi-konyvfesztival-2012-budapest-2-WebAz irodában már nem fér a vitrinbe, a honlapon lefagyott (hamarosan javított kiadásban megtekinthető!) annyi az egykori KOS-hallgatók által írt könyv.
Büky Anna (KOS-30.) negyedik és Hidasi Judit (KOS-18.) második könyve azonban másért is különleges: mindkettő önálló bemutatkozó közönségtalálkozóval és dedikálással vett részt a XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2012 áprilisában a Millenáris Parkban.

BukyAnnaNegyedikKonyvEjszakaTortent.Webjpg HidasiJuditKonyvAprilisUt2012

bukyanna2BukyAnnaAPillanatMuvebuky_anna_kifulladasBukyAnna3konyv    HidasiJuditzsanerHidasiJuditkonyvborito
Büky Anna  és Hidasi Judit (Judit Ponte) könyvei

HidasiJuditDedikal2012

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés