Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Büky Anna (KOS-30.) és Hidasi Judit (KOS-18.) újabb könyve

Két exkosos a Budapesti Könyvfesztiválon!

budapesti-nemzetkozi-konyvfesztival-2012-budapest-2-WebAz irodában már nem fér a vitrinbe, a honlapon lefagyott (hamarosan javított kiadásban megtekinthető!) annyi az egykori KOS-hallgatók által írt könyv.
Büky Anna (KOS-30.) negyedik és Hidasi Judit (KOS-18.) második könyve azonban másért is különleges: mindkettő önálló bemutatkozó közönségtalálkozóval és dedikálással vett részt a XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2012 áprilisában a Millenáris Parkban.

BukyAnnaNegyedikKonyvEjszakaTortent.Webjpg HidasiJuditKonyvAprilisUt2012

bukyanna2BukyAnnaAPillanatMuvebuky_anna_kifulladasBukyAnna3konyv    HidasiJuditzsanerHidasiJuditkonyvborito
Büky Anna  és Hidasi Judit (Judit Ponte) könyvei

HidasiJuditDedikal2012

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés