Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Casting-hírek

Várakozáson felül

Megszaladt a castingokon a KOS-osoknak...

nb1huUJBendeGyongyi– Messze pozitív a mérleg, várakozáson felül teljesített a KOS-rostán továbbjutott kilenc fiú a castingunkon – újságolta örömmel Bende Gyöngyi, az nb1.hu sport-website-ot tulajdonoló Quaestor Zrt. kommunikációs igazgatója. – Egy ember helye már szinte biztos, de mindenki kap egyhónapos bedolgozási lehetőséget és utána döntünk. A hírírási feladat és az egyéni beszélgetések után sportszerkesztő kollégáim nevében is mondhatom: majdnem mindenkiért fáj majd a szívünk, aki nem lesz a munkatársunk.

VilagjaroMagazin

Néhány igazán magas színvonalú és jónéhány megfelelő pályázat érkezett a Világjáró magazin több kategóriában is meghirdetett állás-pályázatára. A 10 kiválasztott munka szerzőit szerdán értesíti a KOS a március 7-ei casting pontos időpontjáról és helyéről.

sport365KleinRon43ffKlein Ron (KOS-43.) nyerte a népszerú internetes sportlap heti 4x5 órás főállását, de a KOS-irodában tartott casting többi résztvevője közül is lesz, akinek eseti munkát ad a Sport365, tudósítóként, cikkíróként.

.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés