Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Casting-hírek

Várakozáson felül

Megszaladt a castingokon a KOS-osoknak...

nb1huUJBendeGyongyi– Messze pozitív a mérleg, várakozáson felül teljesített a KOS-rostán továbbjutott kilenc fiú a castingunkon – újságolta örömmel Bende Gyöngyi, az nb1.hu sport-website-ot tulajdonoló Quaestor Zrt. kommunikációs igazgatója. – Egy ember helye már szinte biztos, de mindenki kap egyhónapos bedolgozási lehetőséget és utána döntünk. A hírírási feladat és az egyéni beszélgetések után sportszerkesztő kollégáim nevében is mondhatom: majdnem mindenkiért fáj majd a szívünk, aki nem lesz a munkatársunk.

VilagjaroMagazin

Néhány igazán magas színvonalú és jónéhány megfelelő pályázat érkezett a Világjáró magazin több kategóriában is meghirdetett állás-pályázatára. A 10 kiválasztott munka szerzőit szerdán értesíti a KOS a március 7-ei casting pontos időpontjáról és helyéről.

sport365KleinRon43ffKlein Ron (KOS-43.) nyerte a népszerú internetes sportlap heti 4x5 órás főállását, de a KOS-irodában tartott casting többi résztvevője közül is lesz, akinek eseti munkát ad a Sport365, tudósítóként, cikkíróként.

.

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés