Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Casting-hírek

Várakozáson felül

Megszaladt a castingokon a KOS-osoknak...

nb1huUJBendeGyongyi– Messze pozitív a mérleg, várakozáson felül teljesített a KOS-rostán továbbjutott kilenc fiú a castingunkon – újságolta örömmel Bende Gyöngyi, az nb1.hu sport-website-ot tulajdonoló Quaestor Zrt. kommunikációs igazgatója. – Egy ember helye már szinte biztos, de mindenki kap egyhónapos bedolgozási lehetőséget és utána döntünk. A hírírási feladat és az egyéni beszélgetések után sportszerkesztő kollégáim nevében is mondhatom: majdnem mindenkiért fáj majd a szívünk, aki nem lesz a munkatársunk.

VilagjaroMagazin

Néhány igazán magas színvonalú és jónéhány megfelelő pályázat érkezett a Világjáró magazin több kategóriában is meghirdetett állás-pályázatára. A 10 kiválasztott munka szerzőit szerdán értesíti a KOS a március 7-ei casting pontos időpontjáról és helyéről.

sport365KleinRon43ffKlein Ron (KOS-43.) nyerte a népszerú internetes sportlap heti 4x5 órás főállását, de a KOS-irodában tartott casting többi résztvevője közül is lesz, akinek eseti munkát ad a Sport365, tudósítóként, cikkíróként.

.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés