Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Casting-hírek

Várakozáson felül

Megszaladt a castingokon a KOS-osoknak...

nb1huUJBendeGyongyi– Messze pozitív a mérleg, várakozáson felül teljesített a KOS-rostán továbbjutott kilenc fiú a castingunkon – újságolta örömmel Bende Gyöngyi, az nb1.hu sport-website-ot tulajdonoló Quaestor Zrt. kommunikációs igazgatója. – Egy ember helye már szinte biztos, de mindenki kap egyhónapos bedolgozási lehetőséget és utána döntünk. A hírírási feladat és az egyéni beszélgetések után sportszerkesztő kollégáim nevében is mondhatom: majdnem mindenkiért fáj majd a szívünk, aki nem lesz a munkatársunk.

VilagjaroMagazin

Néhány igazán magas színvonalú és jónéhány megfelelő pályázat érkezett a Világjáró magazin több kategóriában is meghirdetett állás-pályázatára. A 10 kiválasztott munka szerzőit szerdán értesíti a KOS a március 7-ei casting pontos időpontjáról és helyéről.

sport365KleinRon43ffKlein Ron (KOS-43.) nyerte a népszerú internetes sportlap heti 4x5 órás főállását, de a KOS-irodában tartott casting többi résztvevője közül is lesz, akinek eseti munkát ad a Sport365, tudósítóként, cikkíróként.

.

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés