Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –
Kilencedszer „hoztuk el″
a legjobb fiatal sportújságíró díját
CserhatiAndras38NemethGyula-dij2015MUOSZ
A fiatal sportújságírók kiemelkedő tevékenységét elismerő Németh Gyula-díjat 2015-ben Cserháti Andrásnak ítélte a kuratórium.
A kommunikáció és művelődés-szervezői diploma megszerzése után a Békés Megyei Hírlapnál kóstolt bele az újságírásba. 
CserhatiAndras38ffSzukWeb2009-ben a Komlósi Oktatási Stúdióban tanult, ezalatt négy hónapig a Nemzeti Sportnál gyakornokoskodott. 2010-től a sportnapilap labdarúgórovatában dolgozik, 2013-tól státuszban.
„Cikkeiben a hagyományos újságírás alapértékeit a XXI. századi lazább történetfűzéssel ötvözi. Hozzáállása, alázata, munkabírása, folyamatos tanulni vágyása példaértékű, mindezekért a futballközeg is elismeri. Olyan tehetséges, 30 év alatti kolléga, akire büszkék lennének a szakma klasszikusai, s akire büszkék jelenlegi vezetői” – hallhattuk a laudációban.

Forrás: muosz.hu

Fotó: Markos Lászó(KOS-47.)

CserhatiAndras38NemethGyula-dij2015MUOSZNemethGabor.MongAttila Cserháti Andrásnak a kitüntetés alapítója, Németh Gábor és az alapítvány kuratóriumának elnöke, Moncz Attila adta át a díjat


Nem sportszakbarbár – micsoda tévés szakdolgozat!
CserhatiAndras38SzakdolgozatErtekeles5

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés