Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –
Kilencedszer „hoztuk el″
a legjobb fiatal sportújságíró díját
CserhatiAndras38NemethGyula-dij2015MUOSZ
A fiatal sportújságírók kiemelkedő tevékenységét elismerő Németh Gyula-díjat 2015-ben Cserháti Andrásnak ítélte a kuratórium.
A kommunikáció és művelődés-szervezői diploma megszerzése után a Békés Megyei Hírlapnál kóstolt bele az újságírásba. 
CserhatiAndras38ffSzukWeb2009-ben a Komlósi Oktatási Stúdióban tanult, ezalatt négy hónapig a Nemzeti Sportnál gyakornokoskodott. 2010-től a sportnapilap labdarúgórovatában dolgozik, 2013-tól státuszban.
„Cikkeiben a hagyományos újságírás alapértékeit a XXI. századi lazább történetfűzéssel ötvözi. Hozzáállása, alázata, munkabírása, folyamatos tanulni vágyása példaértékű, mindezekért a futballközeg is elismeri. Olyan tehetséges, 30 év alatti kolléga, akire büszkék lennének a szakma klasszikusai, s akire büszkék jelenlegi vezetői” – hallhattuk a laudációban.

Forrás: muosz.hu

Fotó: Markos Lászó(KOS-47.)

CserhatiAndras38NemethGyula-dij2015MUOSZNemethGabor.MongAttila Cserháti Andrásnak a kitüntetés alapítója, Németh Gábor és az alapítvány kuratóriumának elnöke, Moncz Attila adta át a díjat


Nem sportszakbarbár – micsoda tévés szakdolgozat!
CserhatiAndras38SzakdolgozatErtekeles5

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés