Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –
Kilencedszer „hoztuk el″
a legjobb fiatal sportújságíró díját
CserhatiAndras38NemethGyula-dij2015MUOSZ
A fiatal sportújságírók kiemelkedő tevékenységét elismerő Németh Gyula-díjat 2015-ben Cserháti Andrásnak ítélte a kuratórium.
A kommunikáció és művelődés-szervezői diploma megszerzése után a Békés Megyei Hírlapnál kóstolt bele az újságírásba. 
CserhatiAndras38ffSzukWeb2009-ben a Komlósi Oktatási Stúdióban tanult, ezalatt négy hónapig a Nemzeti Sportnál gyakornokoskodott. 2010-től a sportnapilap labdarúgórovatában dolgozik, 2013-tól státuszban.
„Cikkeiben a hagyományos újságírás alapértékeit a XXI. századi lazább történetfűzéssel ötvözi. Hozzáállása, alázata, munkabírása, folyamatos tanulni vágyása példaértékű, mindezekért a futballközeg is elismeri. Olyan tehetséges, 30 év alatti kolléga, akire büszkék lennének a szakma klasszikusai, s akire büszkék jelenlegi vezetői” – hallhattuk a laudációban.

Forrás: muosz.hu

Fotó: Markos Lászó(KOS-47.)

CserhatiAndras38NemethGyula-dij2015MUOSZNemethGabor.MongAttila Cserháti Andrásnak a kitüntetés alapítója, Németh Gábor és az alapítvány kuratóriumának elnöke, Moncz Attila adta át a díjat


Nem sportszakbarbár – micsoda tévés szakdolgozat!
CserhatiAndras38SzakdolgozatErtekeles5

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés