Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –
Kilencedszer „hoztuk el″
a legjobb fiatal sportújságíró díját
CserhatiAndras38NemethGyula-dij2015MUOSZ
A fiatal sportújságírók kiemelkedő tevékenységét elismerő Németh Gyula-díjat 2015-ben Cserháti Andrásnak ítélte a kuratórium.
A kommunikáció és művelődés-szervezői diploma megszerzése után a Békés Megyei Hírlapnál kóstolt bele az újságírásba. 
CserhatiAndras38ffSzukWeb2009-ben a Komlósi Oktatási Stúdióban tanult, ezalatt négy hónapig a Nemzeti Sportnál gyakornokoskodott. 2010-től a sportnapilap labdarúgórovatában dolgozik, 2013-tól státuszban.
„Cikkeiben a hagyományos újságírás alapértékeit a XXI. századi lazább történetfűzéssel ötvözi. Hozzáállása, alázata, munkabírása, folyamatos tanulni vágyása példaértékű, mindezekért a futballközeg is elismeri. Olyan tehetséges, 30 év alatti kolléga, akire büszkék lennének a szakma klasszikusai, s akire büszkék jelenlegi vezetői” – hallhattuk a laudációban.

Forrás: muosz.hu

Fotó: Markos Lászó(KOS-47.)

CserhatiAndras38NemethGyula-dij2015MUOSZNemethGabor.MongAttila Cserháti Andrásnak a kitüntetés alapítója, Németh Gábor és az alapítvány kuratóriumának elnöke, Moncz Attila adta át a díjat


Nem sportszakbarbár – micsoda tévés szakdolgozat!
CserhatiAndras38SzakdolgozatErtekeles5

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés