Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Csizi Gábor (KOS-46.): RTL Klub, Sportklub

Sokoldalú sportriporter, sok helyen...

RTLlogo2010CsiziGbor46ff

Csizi Gábor (KOS-46.), végzős hallgatónk a Hír24.hu sportportál után az RTL Klub „édes gyermekénél”, a Sportklubnál gyakornokoskodik, 2013 októberétől.

sportklub2

IdezojelLentFent

Ugyan a Hír24.husportoldalánál a gyakornoki munkám október eleje körül befejeződött, mégis >>mozgásban maradtam: igaz, nem olyan intenzív a munka, mint a Hír24-nél (ott hetente ötször, napi 4 órában tevékenykedtem, itt viszont hetente csak kétszer).

Zelenyanszky88Nem tudom még, a Sportklubnál meddig fogok maradni, Zelenyánszky Balázs (KOS-18.) felelős szerkesztőnek a december végét jelöltem meg, mint minimális időtartamot, de aztán majd úgyis meglátjuk. Keddenként a Híradóban, csütörtök esténként pedig a Beszólás című műsorban segédkezem).

NemethKornel31SzukMail

Az eddig megismert munkatársak jófejek, a szerkesztők segítőkészek – például Németh Kornél (KOS-31.), aki az Újpest–Győr fociközvetítésünket értékeli/értékelte a KOS-ban, felajánlotta, hogy részletesen átbeszéli velem a tapasztalatait –, szóval itt is jól érzem magam, biztos vagyok benne, hogy tudok majd fejlődni.


Sport24Lap.jpgÍgy indult anno az egyre izmosabb sportportál...

IdezojelLentFentFőleg hírek böngészése és megírása (lesz) a feladatom (persze ezeket utólagosan lecsekkolják),  már admin felületet is kaptam, és a >>munkatársak<< is jó fejek.KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés