Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Dósa Erzsébet (KOS-32.):

Lisa novellája

DosaErzsebet32Lisa2013

Dósa Erzsébet Lisa (KOS-32.) hét évvel ezelőtt szikrázó tévés tehetségnek indult a média-iskolában, végül (?) az írásnál kötött ki (??).

DosaLisaErzsebetKonyv2013Antologia9A 2013 nyarán megjelent Ígéretek 9 című antológiában – az ő szavaival élve – „egy novella erejéig örök nyugalomba helyezte egy közeli hozzátartozó elvesztésével járó fájdalmat ...”.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés