Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Dósa Erzsébet (KOS-32.):

Lisa novellája

DosaErzsebet32Lisa2013

Dósa Erzsébet Lisa (KOS-32.) hét évvel ezelőtt szikrázó tévés tehetségnek indult a média-iskolában, végül (?) az írásnál kötött ki (??).

DosaLisaErzsebetKonyv2013Antologia9A 2013 nyarán megjelent Ígéretek 9 című antológiában – az ő szavaival élve – „egy novella erejéig örök nyugalomba helyezte egy közeli hozzátartozó elvesztésével járó fájdalmat ...”.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés