Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Egri Pál Manó (KOS-40.): videógrafikusi karrier

Ő is a KOS-ban kezdte...

...aztán félévkor kimaradt, mondván (azaz nem mondta, de éreztük:) a sok verbális katyvaszból elege van, ő inkább képekben fejezné ki magát.
EgriPalMano40ForgatNincs harag (sőt!), örömmel vesszük mindannyiszor, amikor tudósít, milyen komoly megrendelői vannak már videós agymenéseire: Ericsson Hungary, Hagyományok Háza, Indexvideo, MLSZ, Mito Media, Nem adom fel Alapítvány, Szépművészeti Múzeum, XVTV.
Egri Pál Manó (KOS-40.) önajánló (nem kicsit) mozgó legújabb anziksza ITT!

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés