Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Egri Pál Manó (KOS-40.): videógrafikusi karrier

Ő is a KOS-ban kezdte...

...aztán félévkor kimaradt, mondván (azaz nem mondta, de éreztük:) a sok verbális katyvaszból elege van, ő inkább képekben fejezné ki magát.
EgriPalMano40ForgatNincs harag (sőt!), örömmel vesszük mindannyiszor, amikor tudósít, milyen komoly megrendelői vannak már videós agymenéseire: Ericsson Hungary, Hagyományok Háza, Indexvideo, MLSZ, Mito Media, Nem adom fel Alapítvány, Szépművészeti Múzeum, XVTV.
Egri Pál Manó (KOS-40.) önajánló (nem kicsit) mozgó legújabb anziksza ITT!

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés