Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Egykori KOS-hallgató és KOS-munkatárs lett a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára

Nemcsik Balázs befutott - itthon is 

NemcsikBalazsEHFNem várt fordulattal futott be nemzetközi médiakarriert Nemcsik Balázs (KOS-23.), aki egy ideig a KOS oktatásszervezőjeként is munkálkodott (2002–2003): Bécsben dolgozott, az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kommunikációs osztályán. Most hasonló vargabetűvel hazajött: 2011-től főállásban, főtitkárként irányítja a Magyar Kézilabda Szövetséget.

NemcsikBalazsEHFulesNemcsik Balázs (a képen balra, egy bécsi kézilabda-eseményen)

elsőként a KOS-hallgatóinak nyilatkozott terveiről, elképzelései-ről, a Komlósi-műhely keretében.

Elmondta: bár tudatosan inkább valamilyen média-feladatra készült, mostani állásában is jól tudja hasznosítani a kommunikációból tanultakat.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés