Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Egykori KOS-hallgató és KOS-munkatárs lett a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára

Nemcsik Balázs befutott - itthon is 

NemcsikBalazsEHFNem várt fordulattal futott be nemzetközi médiakarriert Nemcsik Balázs (KOS-23.), aki egy ideig a KOS oktatásszervezőjeként is munkálkodott (2002–2003): Bécsben dolgozott, az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kommunikációs osztályán. Most hasonló vargabetűvel hazajött: 2011-től főállásban, főtitkárként irányítja a Magyar Kézilabda Szövetséget.

NemcsikBalazsEHFulesNemcsik Balázs (a képen balra, egy bécsi kézilabda-eseményen)

elsőként a KOS-hallgatóinak nyilatkozott terveiről, elképzelései-ről, a Komlósi-műhely keretében.

Elmondta: bár tudatosan inkább valamilyen média-feladatra készült, mostani állásában is jól tudja hasznosítani a kommunikációból tanultakat.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés