Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Egykori KOS-hallgató és KOS-munkatárs lett a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára

Nemcsik Balázs befutott - itthon is 

NemcsikBalazsEHFNem várt fordulattal futott be nemzetközi médiakarriert Nemcsik Balázs (KOS-23.), aki egy ideig a KOS oktatásszervezőjeként is munkálkodott (2002–2003): Bécsben dolgozott, az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kommunikációs osztályán. Most hasonló vargabetűvel hazajött: 2011-től főállásban, főtitkárként irányítja a Magyar Kézilabda Szövetséget.

NemcsikBalazsEHFulesNemcsik Balázs (a képen balra, egy bécsi kézilabda-eseményen)

elsőként a KOS-hallgatóinak nyilatkozott terveiről, elképzelései-ről, a Komlósi-műhely keretében.

Elmondta: bár tudatosan inkább valamilyen média-feladatra készült, mostani állásában is jól tudja hasznosítani a kommunikációból tanultakat.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés