Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Egykori KOS-hallgató és KOS-munkatárs lett a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára

Nemcsik Balázs befutott - itthon is 

NemcsikBalazsEHFNem várt fordulattal futott be nemzetközi médiakarriert Nemcsik Balázs (KOS-23.), aki egy ideig a KOS oktatásszervezőjeként is munkálkodott (2002–2003): Bécsben dolgozott, az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kommunikációs osztályán. Most hasonló vargabetűvel hazajött: 2011-től főállásban, főtitkárként irányítja a Magyar Kézilabda Szövetséget.

NemcsikBalazsEHFulesNemcsik Balázs (a képen balra, egy bécsi kézilabda-eseményen)

elsőként a KOS-hallgatóinak nyilatkozott terveiről, elképzelései-ről, a Komlósi-műhely keretében.

Elmondta: bár tudatosan inkább valamilyen média-feladatra készült, mostani állásában is jól tudja hasznosítani a kommunikációból tanultakat.

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés