Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Egykori KOS-os az NSO Tv új főszerkesztője

Kibédi karrierje

KibediPeterPortreKalandos út (hirsarok.hu, Radio88, Echo Tv, Telint Tv, Eurocyber, Média6 Rádió, Partner Rádió, FC Szeged, Phoenix Mecano Kecskmét, Hír TV, DélMagyarország után
NSO2011a Nemzeti Sport Online, a legnépszerűbb hazai sportportál vezetője lett Kibédi Péter (KOS-26.).

 


„Volt egy tanárom, aki anno azt mondta, hogy ha egyezséget kötne velem és csak a következő 10 évben a fizetésem 10 százalékát adnám neki, akkor már ő jól járna.
Azt nem tudom, hogy a mai gazdasági helyzetben ez mennyire állja meg a helyét, de egy biztos: odajutottam, ahova szerettem volna az NSO Tv vezetője lettem/vagyok és akik velem együtt dolgoznak a kamerával, mikrofonnal,  mind a KOS-ból kerültek ki.
Ez a KOS nélkül biztos nem jött volna össze!
Mivel eddig csak »átmeneti« szerződésem volt, ezért csak most büszkélkedem vele amikor biztos.
Egyszóval: KÖSZÖNÖM!

Üdvözlettel: Kibédi Péter (KOS-26.)″


KibediPeter26Wembley KibediPeter26Madar  KibediPeter26MarkWebber

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés