Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Euronews-válogatás

KOS-os továbbjutók

ShenoudaNora37Zsaner2013EuronewsLogo2013Több egykori KOS-hallgató – köztük Shenouda Nóra (KOS-37.), képünkön – továbbjutott, a szerda esti értesítések tanusága szerint, az Euronews budapesti castingján. A világszerte mind ismertebb, hamarosan magyar adását is beindító hírtelevízió válogatásán a jelöltek egyórás „kutyanehéz″ tesztet és angol vagy francia fordítást teljesítettek. Pénteken újabb forduló – kameravizsga – a közel kétszáz jelentkező közül állva maradt keveseknek.

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés