Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Euronews-válogatás

KOS-os továbbjutók

ShenoudaNora37Zsaner2013EuronewsLogo2013Több egykori KOS-hallgató – köztük Shenouda Nóra (KOS-37.), képünkön – továbbjutott, a szerda esti értesítések tanusága szerint, az Euronews budapesti castingján. A világszerte mind ismertebb, hamarosan magyar adását is beindító hírtelevízió válogatásán a jelöltek egyórás „kutyanehéz″ tesztet és angol vagy francia fordítást teljesítettek. Pénteken újabb forduló – kameravizsga – a közel kétszáz jelentkező közül állva maradt keveseknek.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés