Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Farkas Bence (KOS-45.) először élő adásban

Debütálásként rögtön
duett Vastag Csabával...

FixHDTv2014.jpgFarkas Bence (KOS-45.) már nem sokkal média-tanulmányai befejezése után dolgozni kezdett a mind dinamikusabb és mind több helyen fogható FixTv-nél.
Háttérmunkák, vágás, forgatások, segédszerkesztői feladatok, majd önálló riportok, 2014 júniusában pedig már élő műsorban debütált: Vastag Csaba énekest kellett meginterjúvolnia – de még egy duettbe is be kellett szállnia.

FarkasBence45FixTvELOdebut2014VastagCsaba.jpg

ITT látható-hallható.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés