Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Farkas Bence (KOS-45.) először élő adásban

Debütálásként rögtön
duett Vastag Csabával...

FixHDTv2014.jpgFarkas Bence (KOS-45.) már nem sokkal média-tanulmányai befejezése után dolgozni kezdett a mind dinamikusabb és mind több helyen fogható FixTv-nél.
Háttérmunkák, vágás, forgatások, segédszerkesztői feladatok, majd önálló riportok, 2014 júniusában pedig már élő műsorban debütált: Vastag Csaba énekest kellett meginterjúvolnia – de még egy duettbe is be kellett szállnia.

FarkasBence45FixTvELOdebut2014VastagCsaba.jpg

ITT látható-hallható.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés