Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Farkas Bence (KOS-45.) először élő adásban

Debütálásként rögtön
duett Vastag Csabával...

FixHDTv2014.jpgFarkas Bence (KOS-45.) már nem sokkal média-tanulmányai befejezése után dolgozni kezdett a mind dinamikusabb és mind több helyen fogható FixTv-nél.
Háttérmunkák, vágás, forgatások, segédszerkesztői feladatok, majd önálló riportok, 2014 júniusában pedig már élő műsorban debütált: Vastag Csaba énekest kellett meginterjúvolnia – de még egy duettbe is be kellett szállnia.

FarkasBence45FixTvELOdebut2014VastagCsaba.jpg

ITT látható-hallható.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés