Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ficsor Zoltánt (KOS-55.) Szalagyi Áron (KOS-56.) váltja a stúdiófotelben

KOS-os helyett KOS-os műsorvezető,
egy ős-KOS-os oldalán...
A próbafelvételek után úgy döntött a FixTv, hogy a továbbiakban külföldön szerencsét próbáló Ficsor Zoltán (KOS-55.) után Szalagyi Áronnal (KOS-56.) képzeli el a Divatdrukker című adássorozatát. A műsorban Horti Gábor (KOS-11.) társműsorvezető képviseli az állandóságot.

FicsorZoltan55_HortiGabor11_Divatdrukker_FixTv_2019-Ficsor és Horti (2019)

FixHDTv2017Arnyekos

SzalagyiAron56_HortiGabor11_FixTv2020-Divatdrukker_Studio
Szalagyi és Horti (2020)

Minden héten, szerda esténként 21:10-től a hazai és a nemzetközi labdarúgás legfontosabb eseményeit, érdekességeit tárgyalják ki.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés