Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ficsor Zoltánt (KOS-55.) Szalagyi Áron (KOS-56.) váltja a stúdiófotelben

KOS-os helyett KOS-os műsorvezető,
egy ős-KOS-os oldalán...
A próbafelvételek után úgy döntött a FixTv, hogy a továbbiakban külföldön szerencsét próbáló Ficsor Zoltán (KOS-55.) után Szalagyi Áronnal (KOS-56.) képzeli el a Divatdrukker című adássorozatát. A műsorban Horti Gábor (KOS-11.) társműsorvezető képviseli az állandóságot.

FicsorZoltan55_HortiGabor11_Divatdrukker_FixTv_2019-Ficsor és Horti (2019)

FixHDTv2017Arnyekos

SzalagyiAron56_HortiGabor11_FixTv2020-Divatdrukker_Studio
Szalagyi és Horti (2020)

Minden héten, szerda esténként 21:10-től a hazai és a nemzetközi labdarúgás legfontosabb eseményeit, érdekességeit tárgyalják ki.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés