Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Egykori diákunk és tanárunk oxfordi diadala

Fogl Balázs (KOS-36.) kötete a Bodleian Libraries polcán

FoglBalazs_konyv_2019

Egykori diákunk, tanárunk, oktatásvezetőnk, Fogl Balázs (KOS-36.) könyve, a GR8 Britannia (cultural backstage reader) már megjelenésekor nagy sikert aratott idehaza.
De mi jelentheti egy angolnyelvű brit kötet számára a legnagyobb elismerést? Ha bekerül az Egyesült Királyság legnagyobb (de világméretben sem kicsi) egyetemi könyvtárába, a Bodleian Libraries-be.

OxfordiKonyvtar4

Balázs könyve bekerült.
Ugyan csak egy kötet a 13 millióból, de azért jó helyen van. :)
Az oxfordi könyv-szentély ajánlása: "A really informative and entertaining book"

FoglBalaqzs36Konyvbemutato_GreatBritannia2019Montazs

A már-már enciklopédikus igényű könyv  nem hiányozhat a szigetországba utazó egyetlen túrista vagy riporter, újságíró kézipoggyászából sem.


NovakAndras14Muhelyajandek2017.122oszKOS-54-55_1 SzantoDavidVizesvbBp2017 FoglBalazsBizonyitvanyokkal MannaFM2logo_2019_vagott KaszasKornel43KGBizonyitvany

Novák András (KOS-14.) és Szántó Dávid (KOS-18.) – mindkettő a KOS egykori diákja, majd tanára, ismert tévés – után Fogl Balázs (KOS-36.) is főszereplője volt a Manna FM-ben Kaszás Kornél (KOS-43.) műsorvezető rádióműsorának. Természetesen nem felejtették ki a Komlósi Oktatási Stúdiót sem...

A rádióadások

Fogl:
https://soundcloud.com/mannafm/kanape-fogl-balazs-2019-08-03

Novák:
https://soundcloud.com/mannafm/2019-08-10-17-ora-kanape-novak

Szántó:
https://soundcloud.com/mannafm/kanape-szanto-david-20190727

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés