Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Forgó Viktor (KOS-46.): főállás (!) a Fókusznál

Hat nappal a KOS-os
bizonyítványosztás után hívta Gönczi Gábor...

Újabb KOS-os az RTL Klubnál!
Körülbelül három héttel utolsó vizsgafeladata után (képünkön, Napkelte-vizsgaadás a Szegvári-műhelyen),

ForgoViktor46Csok

GoncziGaborElmelazvapontosan hat nappal a bizonyítványosztó bankett után hívta Gönczi Gábor (KOS-12.), a Fókusz szerkesztő-műsorvezetője Forgó Viktort (KOS-46.), hogy elfogadták jelentkezését, szívesen látják pár hét próbaidőre az RTL Klubnál.

ForgViktor46ffElső két anyagával (Újpest–Fradi fociderbi belülről, prostituálódó egyetemista lányok) olyan sikeres lett, hogy a szokásos gyakornoki RTLlogo2010időszakot átugorva egyből állandó állást ajánlottak neki, lassan már fél éve a legnagyobb kereskedel-mi csatorna munkatársa.
KilynTams46StudioAsztaltársa a Fókusz szerkesztősé-gében egykori évfolyamtársa, Kilyén Tamás (KOS-46.), aki az előző esztendőben ugyanott elnyerte Az év gyakornoka címet. 

Tévés pályafutása buktatóiról bővebben a nyári PRE-KOS-on (2014. június 13-15.), amikoris személyesen meséli el villámkarrierjét!

PRE-KOSzoldGrafikaDatumNelkulVagott1

!!!

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés