Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Forgó Viktor (KOS-46.): főállás (!) a Fókusznál

Hat nappal a KOS-os
bizonyítványosztás után hívta Gönczi Gábor...

Újabb KOS-os az RTL Klubnál!
Körülbelül három héttel utolsó vizsgafeladata után (képünkön, Napkelte-vizsgaadás a Szegvári-műhelyen),

ForgoViktor46Csok

GoncziGaborElmelazvapontosan hat nappal a bizonyítványosztó bankett után hívta Gönczi Gábor (KOS-12.), a Fókusz szerkesztő-műsorvezetője Forgó Viktort (KOS-46.), hogy elfogadták jelentkezését, szívesen látják pár hét próbaidőre az RTL Klubnál.

ForgViktor46ffElső két anyagával (Újpest–Fradi fociderbi belülről, prostituálódó egyetemista lányok) olyan sikeres lett, hogy a szokásos gyakornoki RTLlogo2010időszakot átugorva egyből állandó állást ajánlottak neki, lassan már fél éve a legnagyobb kereskedel-mi csatorna munkatársa.
KilynTams46StudioAsztaltársa a Fókusz szerkesztősé-gében egykori évfolyamtársa, Kilyén Tamás (KOS-46.), aki az előző esztendőben ugyanott elnyerte Az év gyakornoka címet. 

Tévés pályafutása buktatóiról bővebben a nyári PRE-KOS-on (2014. június 13-15.), amikoris személyesen meséli el villámkarrierjét!

PRE-KOSzoldGrafikaDatumNelkulVagott1

!!!

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés