Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Forgó Viktor (KOS-46.): főállás (!) a Fókusznál

Hat nappal a KOS-os
bizonyítványosztás után hívta Gönczi Gábor...

Újabb KOS-os az RTL Klubnál!
Körülbelül három héttel utolsó vizsgafeladata után (képünkön, Napkelte-vizsgaadás a Szegvári-műhelyen),

ForgoViktor46Csok

GoncziGaborElmelazvapontosan hat nappal a bizonyítványosztó bankett után hívta Gönczi Gábor (KOS-12.), a Fókusz szerkesztő-műsorvezetője Forgó Viktort (KOS-46.), hogy elfogadták jelentkezését, szívesen látják pár hét próbaidőre az RTL Klubnál.

ForgViktor46ffElső két anyagával (Újpest–Fradi fociderbi belülről, prostituálódó egyetemista lányok) olyan sikeres lett, hogy a szokásos gyakornoki RTLlogo2010időszakot átugorva egyből állandó állást ajánlottak neki, lassan már fél éve a legnagyobb kereskedel-mi csatorna munkatársa.
KilynTams46StudioAsztaltársa a Fókusz szerkesztősé-gében egykori évfolyamtársa, Kilyén Tamás (KOS-46.), aki az előző esztendőben ugyanott elnyerte Az év gyakornoka címet. 

Tévés pályafutása buktatóiról bővebben a nyári PRE-KOS-on (2014. június 13-15.), amikoris személyesen meséli el villámkarrierjét!

PRE-KOSzoldGrafikaDatumNelkulVagott1

!!!

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés