Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Forgó Viktor (KOS-46.): főállás (!) a Fókusznál

Hat nappal a KOS-os
bizonyítványosztás után hívta Gönczi Gábor...

Újabb KOS-os az RTL Klubnál!
Körülbelül három héttel utolsó vizsgafeladata után (képünkön, Napkelte-vizsgaadás a Szegvári-műhelyen),

ForgoViktor46Csok

GoncziGaborElmelazvapontosan hat nappal a bizonyítványosztó bankett után hívta Gönczi Gábor (KOS-12.), a Fókusz szerkesztő-műsorvezetője Forgó Viktort (KOS-46.), hogy elfogadták jelentkezését, szívesen látják pár hét próbaidőre az RTL Klubnál.

ForgViktor46ffElső két anyagával (Újpest–Fradi fociderbi belülről, prostituálódó egyetemista lányok) olyan sikeres lett, hogy a szokásos gyakornoki RTLlogo2010időszakot átugorva egyből állandó állást ajánlottak neki, lassan már fél éve a legnagyobb kereskedel-mi csatorna munkatársa.
KilynTams46StudioAsztaltársa a Fókusz szerkesztősé-gében egykori évfolyamtársa, Kilyén Tamás (KOS-46.), aki az előző esztendőben ugyanott elnyerte Az év gyakornoka címet. 

Tévés pályafutása buktatóiról bővebben a nyári PRE-KOS-on (2014. június 13-15.), amikoris személyesen meséli el villámkarrierjét!

PRE-KOSzoldGrafikaDatumNelkulVagott1

!!!

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés