Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Garay Annamária (KOS-49.) és Pósa Lilla (KOS-41.) új pozícióban

Sikeres KOSlányok

GarayAnnamaria49PortreHirtvGaray Annamária (KOS-49.) ösztöndíjas hallgatónk csak júniusban vette át KOS-diplomáját és egy hónap gyakornokoskodás után már szerződést is kapott a HirTv külpolitikai rovatában.

Posa_Lilla_KOS41SzukWebjpgnlcPósa Lilla (KOS-41.) a Blikket váltotta a Nők Lapja Cafe-ra: most már az online női magazinnál újságíró. 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés