Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Garay Annamária (KOS-49.) a frontvonalban

Előléptetve: haditudósító

GarayAnnamaria49_Haditudosito2018

Hírolvasóként, filmszerkesztőként, konferansziéként, szerkesztő-riporterként és óraadó KOS-tanárként, értékelőként is sokszor bizonyított már Garay Annamária (KOS-49.), aki most egészen más terepre merészkedett. S helytállt.

GarayAnnamaria49_NovakAndras14Haditudosito2018

Liftezik a gyomrom és túlpörög bennem az adrenalin. Olyan ez, mint mikor szerelmes az ember, csak ezúttal épp nem néz ki túl jól közben. Ezeken a randikon a cipőm úszik a sárban, a hajam kócos és ázott a folyamatos esőzésektől, a szemem karikás, mert csak 3 órát aludtunk.
Életem egyik legjelentősebb napjait töltöm Irakban, mert az elmúlt években csak erről álmodoztam.

Hogy fontos dolgokkal foglalkozhassak és hogy valahogy csillapítani tudjam azt a mérhetetlen kíváncsiságot, amit a világ meghatározó történései váltanak ki belőlem. Köszönöm és ezer hála Novák Andrásnak (KOS-14.), amiért hitt bennem és jótündér keresztanyaként megvalósította az egyik legmerészebb vágyamat.
Ebben a kurdisztáni menekülttáborban épp ételosztás zajlik a hátunk mögött, 4000 gyerek él itt úgy,hogy nem tudja,mit fog hozni a holnap. Talán az egyik legnagyobb kihívás,hogy érzelmileg tartani tudja magát az ember. Nincsenek szavak.

NovakAndras14_GarayAnnamaria49_Haditudosito2018_Montazs.jpg

Amikor az ember tanitvanya tudosit, Az mindig nagyon jo erzes!!! 

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés