Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Gmoser Zoltán (KOS-24.) az ATV-nél

Híradós marad

GmoserZoltanMTV2003-ban végzett a KOS-ban, 2004-ben már főállású híradó-riporterként dolgozott – az MTV Balatoni Nyár című hírmagazinjában vált országosan ismertté –, 2011 őszétől pedig az ATV-ben láthatjuk majd Gmoser Zoltánt (KOS-15.)
ATVujlogoEgykori ösztöndíjasunk – aki APEH revizori állását cserélte fel a televíziózásra – a híradó mellett az Ez a 7 közéleti háttérműsorban jelentkezik majd riportjaival.

CsorbaViktoriaGmoserZoltan„Az nagyszerű érzés volt, amikor az APEH-ból leléphettem, bár a revizor és a riporter is egyformán a sorok között keresi az igazságot.  De azért mikrofonnal a kezedben ez sokkal szórakoztatóbb."


Csorba Vikivel (KOS-21.)
a Balatoni Nyár műsorában 


KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés