Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Gmoser Zoltán (KOS-24.) az ATV-nél

Híradós marad

GmoserZoltanMTV2003-ban végzett a KOS-ban, 2004-ben már főállású híradó-riporterként dolgozott – az MTV Balatoni Nyár című hírmagazinjában vált országosan ismertté –, 2011 őszétől pedig az ATV-ben láthatjuk majd Gmoser Zoltánt (KOS-15.)
ATVujlogoEgykori ösztöndíjasunk – aki APEH revizori állását cserélte fel a televíziózásra – a híradó mellett az Ez a 7 közéleti háttérműsorban jelentkezik majd riportjaival.

CsorbaViktoriaGmoserZoltan„Az nagyszerű érzés volt, amikor az APEH-ból leléphettem, bár a revizor és a riporter is egyformán a sorok között keresi az igazságot.  De azért mikrofonnal a kezedben ez sokkal szórakoztatóbb."


Csorba Vikivel (KOS-21.)
a Balatoni Nyár műsorában 


KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés