Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Gmoser Zoltán (KOS-24.) az ATV-nél

Híradós marad

GmoserZoltanMTV2003-ban végzett a KOS-ban, 2004-ben már főállású híradó-riporterként dolgozott – az MTV Balatoni Nyár című hírmagazinjában vált országosan ismertté –, 2011 őszétől pedig az ATV-ben láthatjuk majd Gmoser Zoltánt (KOS-15.)
ATVujlogoEgykori ösztöndíjasunk – aki APEH revizori állását cserélte fel a televíziózásra – a híradó mellett az Ez a 7 közéleti háttérműsorban jelentkezik majd riportjaival.

CsorbaViktoriaGmoserZoltan„Az nagyszerű érzés volt, amikor az APEH-ból leléphettem, bár a revizor és a riporter is egyformán a sorok között keresi az igazságot.  De azért mikrofonnal a kezedben ez sokkal szórakoztatóbb."


Csorba Vikivel (KOS-21.)
a Balatoni Nyár műsorában 


KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés