Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hajdú Andrea (KOS-16.) visszatért a képernyőre

Akinek a KOS hozta meg
az önbizalmát

HajduAndreaCIMLAPrtvWebUtoljára a Nap Tv-ben (és címlapokon) láttuk, most ismét feltűnt a képernyőn: az Echo Tv híradóját vezeti Hajdú Andrea (KOS-16.).
Csak a hajszíne változott feketéről barnára, ugyanolyan profi, mint rég.

HajduAndrea16EchoHirado2013.jpg
A KOS hozta meg az önbizalmát:
„A szépség múlandó... Képzettségre vágyva kezdtem el a Komlósi-sulit. A KOS előtt egyáltalán nem volt önbizalmam. Az meg, hogy híradós leszek, eszembe sem jutott volna. Számomra a klasszikus mélyvíz-technika abszolút hatásos volt."

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés