Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hallgatókból tanárok

Fiatalos tanári kar

FiatalTanariKarCimNelkul

Az átlagéletkor a szakma „nagy öregjeinek” állandó fellépése mellett is mindig 50 év alatt marad a KOS-ban, hiszen a legsikeresebb diákok – miután a pályára kerültek – csakhamar csatlakoznak a tanári karhoz. A csúcstartó Tisza Kata (KOS-29.) írónő és Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) televíziós műsorvezető: már a rákövetkező évben, ahogy átvették média-diplomájukat, komoly tanári megbízást kaptak egykori iskolájukban.
De az ismert sportriporter Hajdú B. István (KOS-1.) és Faragó Richard (KOS-1.), valamint a televíziós szerkesztő Sarkadi Béla (KOS-4.) is másfél éven belül katedrára álhatott. 
Nem is beszélve a PRE-KOS-ról: az ingyenes nyílt hét során már a frissen végzettek is tanársegédként segítik a legújabbak munkáját.

FiatalTanariKarDatumNelkul2015.jpg

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés