Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hallgatókból tanárok

Fiatalos tanári kar

FiatalTanariKarCimNelkul

Az átlagéletkor a szakma „nagy öregjeinek” állandó fellépése mellett is mindig 50 év alatt marad a KOS-ban, hiszen a legsikeresebb diákok – miután a pályára kerültek – csakhamar csatlakoznak a tanári karhoz. A csúcstartó Tisza Kata (KOS-29.) írónő és Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) televíziós műsorvezető: már a rákövetkező évben, ahogy átvették média-diplomájukat, komoly tanári megbízást kaptak egykori iskolájukban.
De az ismert sportriporter Hajdú B. István (KOS-1.) és Faragó Richard (KOS-1.), valamint a televíziós szerkesztő Sarkadi Béla (KOS-4.) is másfél éven belül katedrára álhatott. 
Nem is beszélve a PRE-KOS-ról: az ingyenes nyílt hét során már a frissen végzettek is tanársegédként segítik a legújabbak munkáját.

FiatalTanariKarDatumNelkul2015.jpg

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés