Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hallgatókból tanárok

Fiatalos tanári kar

FiatalTanariKarCimNelkul

Az átlagéletkor a szakma „nagy öregjeinek” állandó fellépése mellett is mindig 50 év alatt marad a KOS-ban, hiszen a legsikeresebb diákok – miután a pályára kerültek – csakhamar csatlakoznak a tanári karhoz. A csúcstartó Tisza Kata (KOS-29.) írónő és Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) televíziós műsorvezető: már a rákövetkező évben, ahogy átvették média-diplomájukat, komoly tanári megbízást kaptak egykori iskolájukban.
De az ismert sportriporter Hajdú B. István (KOS-1.) és Faragó Richard (KOS-1.), valamint a televíziós szerkesztő Sarkadi Béla (KOS-4.) is másfél éven belül katedrára álhatott. 
Nem is beszélve a PRE-KOS-ról: az ingyenes nyílt hét során már a frissen végzettek is tanársegédként segítik a legújabbak munkáját.

FiatalTanariKarDatumNelkul2015.jpg

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés