Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hallgatókból tanárok

Fiatalos tanári kar

FiatalTanariKarCimNelkul

Az átlagéletkor a szakma „nagy öregjeinek” állandó fellépése mellett is mindig 50 év alatt marad a KOS-ban, hiszen a legsikeresebb diákok – miután a pályára kerültek – csakhamar csatlakoznak a tanári karhoz. A csúcstartó Tisza Kata (KOS-29.) írónő és Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) televíziós műsorvezető: már a rákövetkező évben, ahogy átvették média-diplomájukat, komoly tanári megbízást kaptak egykori iskolájukban.
De az ismert sportriporter Hajdú B. István (KOS-1.) és Faragó Richard (KOS-1.), valamint a televíziós szerkesztő Sarkadi Béla (KOS-4.) is másfél éven belül katedrára álhatott. 
Nem is beszélve a PRE-KOS-ról: az ingyenes nyílt hét során már a frissen végzettek is tanársegédként segítik a legújabbak munkáját.

FiatalTanariKarDatumNelkul2015.jpg

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés