Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hallgatókból tanárok

Fiatalos tanári kar

FiatalTanariKarCimNelkul

Az átlagéletkor a szakma „nagy öregjeinek” állandó fellépése mellett is mindig 50 év alatt marad a KOS-ban, hiszen a legsikeresebb diákok – miután a pályára kerültek – csakhamar csatlakoznak a tanári karhoz. A csúcstartó Tisza Kata (KOS-29.) írónő és Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) televíziós műsorvezető: már a rákövetkező évben, ahogy átvették média-diplomájukat, komoly tanári megbízást kaptak egykori iskolájukban.
De az ismert sportriporter Hajdú B. István (KOS-1.) és Faragó Richard (KOS-1.), valamint a televíziós szerkesztő Sarkadi Béla (KOS-4.) is másfél éven belül katedrára álhatott. 
Nem is beszélve a PRE-KOS-ról: az ingyenes nyílt hét során már a frissen végzettek is tanársegédként segítik a legújabbak munkáját.

FiatalTanariKarDatumNelkul2015.jpg

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés