Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kristóf György (KOS-38.) a Fonyód Tv szerkesztő-riportere

„Végre azzal keresem a kenyerem, amit szeretek csinálni...″

Kristof_Gyorgy_38_arc– adja hírül a KOS-nak a balatoni lokálpatrióta, ex-KOS, a 38-as Kristóf György.
Ez benne a legjobb...
 

Kristóf György (KOS-38.) adott – ahogy ő írja – „életjelet" magáról:

„Egy kis Magyar Hírlap és osztrák kitérő – szezonmunka – után, április 15-től a Fonyód Tv szerkesztő-riportereként tevékenykedem főállásban. Helyi hírekkel, a fonyódi kistérséggel foglalkozunk elsősorban, na meg persze sporttal is... Szerencsére kiélhetem magam a vágás terén is, úgyhogy abszolút kreatívan végezhetem a feladataimat. És mi benne a legjobb? Hogy végre azzal kereshetem a kenyerem, amit szeretek csinálni!

Igazából annyira jól érzem magam itt, hogy el se tudom mondani.
A riporteri feladatok mellett egyre jobban tetszik a vágás, amiben tényleg ki lehet élni minden kreativitásomat, már amit felszínre hozok, és ami bennem rejlik... :)
A leges legjobb, hogy sporttal is nagyon komolyan foglalkozunk, minden hazai mérkőzést teljes egészében leadunk, ez nem volt így, úgyhogy valami kis színt is hoztam már a TV arculatába. Rengeteg visszajelzést kaptam már a helyi emberektől, ami nagyon jól esik, nem is gondoltam volna, hogy ennyien érdeklődnek a helyi dolgok iránt. Azt nem tudom, hogy mennyien nézik adásainkat, de a visszajezésekből egyértelműen kiderül, hogy tetszik nekik ez az új irány, amit kijelöltünk magunk előtt.
Persze rengeteg ötlet van még bennem, amit igyekszek minél jobban átadni. A főszerkesztőnk nagyon fogékony ezekre az ötletekre, eddig semmi fennakadás nincs, ami az arculatváltást illeti. A sport mellett a kulturával foglalkozom, szóval kiélhetem magam több szinten is...
Emellett megkaptam a helyi újság szerkesztését is, ami nem egyszerű így elsőre. Havonta jelenik meg, magazin jelleggű, de helyi hírekkel foglalkozunk elsősorban.
Ezért is volt jó választás akkoriban, hogy mindkét, az írott sajtós és a televíziós szakos órákat is felvettem... Mindent köszönök Nektek! Nélkületek biztos, hogy nem tudtam megtenni ezeket az első lépcsőfokokat, itt - mégha kicsi, helyi TV-nél ugyan -, a MÉDIÁBAN!!!
Még jelentkezem! 

Üdv mindenkinek! 
Gyurika KOS-38 :)″

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.


Végső eredményhirdetés: június 16., szombat, 18.00

(a végzősök bankettje előtt, a Duna Házban!)

PRE - KOS
Keresés