Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hírek, amelyekről a KOS-honlap lemaradt :-(

Exkos-kereső

Új rovatot nyitunk: hírek exkososokról. Olyan infók, amelyekről a KOS-honlap szégyenszemre lemaradt...
Ha tudsz olyan egykori diákunkról, aki új pályát kapott (vagy esetleg vesztett) a médiában, írd meg, hogy közzétehessük!

Mátyási György (KOS-12.):
Klubrádió után BKK

MatyasiGyorgy12nevinzerttelMÁTYÁSI GYÖRGY (KOS-12.) másfél évtizednyi rádiózás után váltott: a Klubrádiótól a Budapesti Közlekedési Központ-hoz (BKK) igazolt.
Már a Komlósi Oktatási Stúdióban azt írta róla egyik tanára, hogy „saját képességeivel csak mérsékelten van tisztában”, s lőn: ő hamarosan új műfajt teremtett:

Matyasihozillusztracio

naponta átlagban tízszer jelentkezett élőben a főváros útjairól, egymaga közhasznú közlekedési show-t gyártott, amit Csengery-díjjal is elismertek (2007).


KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés