Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hírek, amelyekről a KOS-honlap lemaradt :-(

Exkos-kereső

Új rovatot nyitunk: hírek exkososokról. Olyan infók, amelyekről a KOS-honlap szégyenszemre lemaradt...
Ha tudsz olyan egykori diákunkról, aki új pályát kapott (vagy esetleg vesztett) a médiában, írd meg, hogy közzétehessük!

Mátyási György (KOS-12.):
Klubrádió után BKK

MatyasiGyorgy12nevinzerttelMÁTYÁSI GYÖRGY (KOS-12.) másfél évtizednyi rádiózás után váltott: a Klubrádiótól a Budapesti Közlekedési Központ-hoz (BKK) igazolt.
Már a Komlósi Oktatási Stúdióban azt írta róla egyik tanára, hogy „saját képességeivel csak mérsékelten van tisztában”, s lőn: ő hamarosan új műfajt teremtett:

Matyasihozillusztracio

naponta átlagban tízszer jelentkezett élőben a főváros útjairól, egymaga közhasznú közlekedési show-t gyártott, amit Csengery-díjjal is elismertek (2007).


KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés