Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Horváth Márton (KOS-39.) villámkarrierje

Másfél hónapon belül főállást kapott

nb1huUJ

BendeGyongyiFebruár közepén hirdettük meg a honlapon: az nb1.hu munkatársakat keres.
A hónap utolsó napján tartott castingot a KOS-osoknak Bende Gyöngyi, a sport-website-ot tulajdonoló Quaestor Zrt. kommunikációs igazgatója és Ch. Gál András főszerkesztő.
Március elején már arról számoltak be, hogy egy ember helye már szinte biztos, de mindenki kap egyhónapos bedolgozási lehetőséget a legismertebb magyar foci-portálon.
Április első hetében megérkezett a KOS-ba az írásos értékelés: „Horváth Márton az új Komlósi-generáció legjobbja. Elképesztő energiával és becsvággyal dolgozik. ... Látszik rajta, hogyha hegyeket kell megmozgatnia, belőle akkor is sportújságíró lesz! Intelligens, olvasott, kiválóan fordít angolból. ... Online-közvetítései – az első, balszerencsés próbálkozást leszámítva – jók, egyszóval minden szinten szinte minden" – fejtegette Bende Gyöngyi.
HorvathMarton39ffS még ebben a hónapban főállást ajánlott a próbaidő alatt 112 cikket produkáló Horváth Mártonnak (KOS-39.), aki akár már májusban magasabb beosztásban és persze magasabb fizetéssel dolgozhat tovább a sokak álmát jelentő online focimagazinnál.


KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés