Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Horváth Márton (KOS-39.) villámkarrierje

Másfél hónapon belül főállást kapott

nb1huUJ

BendeGyongyiFebruár közepén hirdettük meg a honlapon: az nb1.hu munkatársakat keres.
A hónap utolsó napján tartott castingot a KOS-osoknak Bende Gyöngyi, a sport-website-ot tulajdonoló Quaestor Zrt. kommunikációs igazgatója és Ch. Gál András főszerkesztő.
Március elején már arról számoltak be, hogy egy ember helye már szinte biztos, de mindenki kap egyhónapos bedolgozási lehetőséget a legismertebb magyar foci-portálon.
Április első hetében megérkezett a KOS-ba az írásos értékelés: „Horváth Márton az új Komlósi-generáció legjobbja. Elképesztő energiával és becsvággyal dolgozik. ... Látszik rajta, hogyha hegyeket kell megmozgatnia, belőle akkor is sportújságíró lesz! Intelligens, olvasott, kiválóan fordít angolból. ... Online-közvetítései – az első, balszerencsés próbálkozást leszámítva – jók, egyszóval minden szinten szinte minden" – fejtegette Bende Gyöngyi.
HorvathMarton39ffS még ebben a hónapban főállást ajánlott a próbaidő alatt 112 cikket produkáló Horváth Mártonnak (KOS-39.), aki akár már májusban magasabb beosztásban és persze magasabb fizetéssel dolgozhat tovább a sokak álmát jelentő online focimagazinnál.


KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés