Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Horváth Márton (KOS-39.) villámkarrierje

Másfél hónapon belül főállást kapott

nb1huUJ

BendeGyongyiFebruár közepén hirdettük meg a honlapon: az nb1.hu munkatársakat keres.
A hónap utolsó napján tartott castingot a KOS-osoknak Bende Gyöngyi, a sport-website-ot tulajdonoló Quaestor Zrt. kommunikációs igazgatója és Ch. Gál András főszerkesztő.
Március elején már arról számoltak be, hogy egy ember helye már szinte biztos, de mindenki kap egyhónapos bedolgozási lehetőséget a legismertebb magyar foci-portálon.
Április első hetében megérkezett a KOS-ba az írásos értékelés: „Horváth Márton az új Komlósi-generáció legjobbja. Elképesztő energiával és becsvággyal dolgozik. ... Látszik rajta, hogyha hegyeket kell megmozgatnia, belőle akkor is sportújságíró lesz! Intelligens, olvasott, kiválóan fordít angolból. ... Online-közvetítései – az első, balszerencsés próbálkozást leszámítva – jók, egyszóval minden szinten szinte minden" – fejtegette Bende Gyöngyi.
HorvathMarton39ffS még ebben a hónapban főállást ajánlott a próbaidő alatt 112 cikket produkáló Horváth Mártonnak (KOS-39.), aki akár már májusban magasabb beosztásban és persze magasabb fizetéssel dolgozhat tovább a sokak álmát jelentő online focimagazinnál.


KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés