Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Horváth Péter (KOS-43.) aranyinterjúja

Pár perccel a győzelem után

HorvathPeter43M4LogoMTVAsportcsatorna2015Horváth Péter (KOS-43.), az M4 sportriportereként elsőként készíthetett interjút a győri maratoni kajak-kenu világbajnokság magyar világbajnok kenupárosával, Kövér Mártonnal és Dóczé Ádámmal. A győri világbajnokságon egyébként minden idők legjobb maratoni szereplését nyújtotta a hazai kajak-kenu válogatott: a felnőtt versenyzők 5 arany- és 3 ezüstérmet nyertek, az ifjúságiak és U23-asok sikereivel kiegészítve pedig 12 arany-, 10 ezüst- és 5 bronzérem a magyar mérleg. 

HorvathPeter43M4-interju2015Kover_Marton-Docze_Adam

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Melyik labdarúgó mérkőzés otthoni kommentálása szerepeljen 2020 tavaszán a KOS-vizsgán?
 
Keresés