Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Horváth Péter (KOS-43.) aranyinterjúja

Pár perccel a győzelem után

HorvathPeter43M4LogoMTVAsportcsatorna2015Horváth Péter (KOS-43.), az M4 sportriportereként elsőként készíthetett interjút a győri maratoni kajak-kenu világbajnokság magyar világbajnok kenupárosával, Kövér Mártonnal és Dóczé Ádámmal. A győri világbajnokságon egyébként minden idők legjobb maratoni szereplését nyújtotta a hazai kajak-kenu válogatott: a felnőtt versenyzők 5 arany- és 3 ezüstérmet nyertek, az ifjúságiak és U23-asok sikereivel kiegészítve pedig 12 arany-, 10 ezüst- és 5 bronzérem a magyar mérleg. 

HorvathPeter43M4-interju2015Kover_Marton-Docze_Adam

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés