Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Horváth Péter (KOS-43.) aranyinterjúja

Pár perccel a győzelem után

HorvathPeter43M4LogoMTVAsportcsatorna2015Horváth Péter (KOS-43.), az M4 sportriportereként elsőként készíthetett interjút a győri maratoni kajak-kenu világbajnokság magyar világbajnok kenupárosával, Kövér Mártonnal és Dóczé Ádámmal. A győri világbajnokságon egyébként minden idők legjobb maratoni szereplését nyújtotta a hazai kajak-kenu válogatott: a felnőtt versenyzők 5 arany- és 3 ezüstérmet nyertek, az ifjúságiak és U23-asok sikereivel kiegészítve pedig 12 arany-, 10 ezüst- és 5 bronzérem a magyar mérleg. 

HorvathPeter43M4-interju2015Kover_Marton-Docze_Adam

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés