Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kenéz Kata (KOS-49.) élő adásban interjúvolta Farkas Bencét (KOS-45.)

Berkeken belül (II.)

A KOS-ban nem egy olyan ismeretség szövődik, ami munkakapcsolattá, barátsággá, szerelemmé vagy éppen riporter-interjúalany helyzetté válik.

KenezKata49FarkasBenceInterjuFixTv2015.jpg

Sőt, még az is előfordulhat, hogy ugyanarra a munkahelyre (FixTv) bő egy év különbséggel (2014 és 2015) ugyanabba a munkakörbe (riporter-műsorvezető) odakerülő fiatalok (Farkas Bence, KOS-45., illetve Kenéz Kata, KOS-49.) egymással készítsenek interjút, élő adásban.

A beszélgetés témája viszont teljesen egyedi: vízisportok.

Berken belül sorozatunk I. anyaga ITT olvasható.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés