Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Király István Dániel (KOS-14.): MR után Infórádió

Élet az elbocsájtás után
KiralyIstvanDaniel.MRstudioOrbanViktor

Nemrég még Orbán Viktor miniszterelnököt interjúvolta a Magyar Rádió élő adásában, de a legutóbbi kirúgási hullám őt is utolérte: Király istván Dánielt (KOS-14.) elbocsájtották a Magyar Rádiótól.
KiralyIstvanDanielAz egykori kínai tudósító, Krónika-riporter, Magyar Lajos-díjjal kitüntetett rádiós a közmédia után a kereskedelmi szférában folytatja: ma már az Infórádióban hallhatjuk.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés