Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kolozsi Ildikó (KOS-9.) főszerkesztő KOS-osokkal erősíti stábját

Az mtv új műsorában hat korábbi KOS-hallgató dolgozik

hungariq-minden-ami-magyarKolozsiIAjtoKeskenyKolozsi Ildikó (KOS-9., később oktatási igazgató) alig foglalta el az m1-en futó HungarIQ, minden ami magyar című műsor főszerkesztői székét, máris KOS-os kollégák után nézett. A stábban Kolozsi mellett öt ex-KOS, köztük egy Kovácsi-díjas (hallgatói kategória) és két Média-díjas korábbi KOS-diák dolgozik.

A mélyvízbe először Hamzók Gotfrid (KOS-41.) ugrott fejest, aki vágóként már oroszlánrészt vállalt az október 22-i adás összeállításában, de szerkesztőként is számítanak rá a jövőben. Gotfrid után Áfra Marietta (KOS-40.) és Debreczeni Rita (KOS-39.) fogadta el egykori műhelytanára ajánlatát és egy rövid telefonos felkészítő után (!) anyagot forgatott az október 29-i adásba.
A főszerkesztő mindhármójukra hosszútávon számít, akárcsak a csapatban már korábban tevékenykedő Mára Krisztiánra (KOS-39.) és a gyakornokként araszolgató Brugós Bernadettre (KOS-39.).

Kolozsi Ildikó nem először épít (?) KOS-os csapatot: korábban a MobilPress hírügynökség főszerkesztőjeként is egykori KOS-tanítványaival erősítette az alkotói garnitúrát. A médiumnál végül 99% volt a KOS-osok aránya...

A HungarIQ című műsorról az mtv intendánsa, Rákay Kálmán a következőket mondta:
„A HungarIQ című műsorban a magyar lelemény, a magyar találmányok – pl. a Rubik kocka, a gyufa, a szóda stb. – jutnak főszerephez, olyan mai feltalálók is, akik olyan komoly eredményeket tesznek le az asztalra, amelyekre minden magyar büszke lehet. A szórakoztatáson túl üzen valamit, közösséget épít és tanít sok mindenre!”

  KolozsiIldikoNagy AfraMarietta40Felremolsoly DebreczeniR39-DrSzegoTamasDij hamzokg MaraK-BrugosB39

Kolozsi Ildikó, Áfra Marietta, Debreczeni Rita, Hamzók Gotfrid, Mára Krisztián, Brugós Bernadett

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés