Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-os helyett KOS-os a labdarúgó-szövetségben

mlszminiSipos Jenő (KOS-4.)
az MLSZ új szóvívője

BorbelyZoltan2A Magyar Labdarúgó Szövetség kinevezte az ősszel távozó Borbély Zoltán (KOS-1.) utódját. 
SiposJeno04KamerakkalSipos Jenő (KOS-4.) 1993-ban végzett a Komlósi Oktatási Stúdióban, s a következő évben már sajtósként dolgozott a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságánál, 2000-ben nevezték ki a kommunikációs osztály vezetőjének és a VPOP szóvivőjének. Az elmúlt 13 évben kétszer is megválasztották az év szóvivőjének, munkája elismeréseként megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét is. 

A labdarúgás világa nem lesz ismeretlen számára, focistaként szerepelt a Pénzügyőr csapatában, és rendelkezik futballedzői képesítéssel is.
Többször szóba került az FTC elnökjelöltjeként is.
SztancsikTamasjoMailAz A-válogatott sajtófőnöki teendőit továbbra is Sztancsik Tamás (KOS-15.) látja el, az MLSZ Kommunikációs Osztályát pedig változatlanul Dinnyés Márton vezeti. 

Az mlsz.hu, Szentgyörgyi Ákos (KOS-18.) - foci24.com nyomán


KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés