Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-os helyett KOS-os a labdarúgó-szövetségben

mlszminiSipos Jenő (KOS-4.)
az MLSZ új szóvívője

BorbelyZoltan2A Magyar Labdarúgó Szövetség kinevezte az ősszel távozó Borbély Zoltán (KOS-1.) utódját. 
SiposJeno04KamerakkalSipos Jenő (KOS-4.) 1993-ban végzett a Komlósi Oktatási Stúdióban, s a következő évben már sajtósként dolgozott a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságánál, 2000-ben nevezték ki a kommunikációs osztály vezetőjének és a VPOP szóvivőjének. Az elmúlt 13 évben kétszer is megválasztották az év szóvivőjének, munkája elismeréseként megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét is. 

A labdarúgás világa nem lesz ismeretlen számára, focistaként szerepelt a Pénzügyőr csapatában, és rendelkezik futballedzői képesítéssel is.
Többször szóba került az FTC elnökjelöltjeként is.
SztancsikTamasjoMailAz A-válogatott sajtófőnöki teendőit továbbra is Sztancsik Tamás (KOS-15.) látja el, az MLSZ Kommunikációs Osztályát pedig változatlanul Dinnyés Márton vezeti. 

Az mlsz.hu, Szentgyörgyi Ákos (KOS-18.) - foci24.com nyomán


KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés