Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-os helyett KOS-os a labdarúgó-szövetségben

mlszminiSipos Jenő (KOS-4.)
az MLSZ új szóvívője

BorbelyZoltan2A Magyar Labdarúgó Szövetség kinevezte az ősszel távozó Borbély Zoltán (KOS-1.) utódját. 
SiposJeno04KamerakkalSipos Jenő (KOS-4.) 1993-ban végzett a Komlósi Oktatási Stúdióban, s a következő évben már sajtósként dolgozott a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságánál, 2000-ben nevezték ki a kommunikációs osztály vezetőjének és a VPOP szóvivőjének. Az elmúlt 13 évben kétszer is megválasztották az év szóvivőjének, munkája elismeréseként megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét is. 

A labdarúgás világa nem lesz ismeretlen számára, focistaként szerepelt a Pénzügyőr csapatában, és rendelkezik futballedzői képesítéssel is.
Többször szóba került az FTC elnökjelöltjeként is.
SztancsikTamasjoMailAz A-válogatott sajtófőnöki teendőit továbbra is Sztancsik Tamás (KOS-15.) látja el, az MLSZ Kommunikációs Osztályát pedig változatlanul Dinnyés Márton vezeti. 

Az mlsz.hu, Szentgyörgyi Ákos (KOS-18.) - foci24.com nyomán


KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés