Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hoki, buli, bedobás...
PatakiGabor35DaranyiLea39HokiVbSzfv2012Jegen 

KOS-osok a riporterállásban, a világbajnokság játékosai körül, a közönség körében, a VIP-vendégek mellett és természetesen a videókamera és a laptop mögött is. Négyen is közreműködnek a fehérvári utánpótlás-világbajnokságon 2012 áprilisában, hat napon át.

SzarkaAndras43HokiHK2012Szfv

PatakiGabor35HokiVbSzfv2012Jegen

A magyar válogatott meccseit a szövetség honlapján Szarka András
(KOS-43.)
kommentálja, élőben.

A helyi szpíker Pataki Gábor (KOS-35.).

FoglBalazsFulesbenDaranyiLea39webjpgA VIP- vendégeket Darányi Lea (KOS-39.) kíséri.

Fogl Balázs (KOS-36.) pedig a videóbeszámolók mellett folyamatosan frissítve tudósít a napi 3 meccsről, van, hogy 10 000 (!) karakterben...


KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés