Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kovács Anikó (KOS-24.), Kalmár Tibor (KOS-17.) és Berkesi Judit (KOS-42.), ezúttal a másik oldalon

Cikkek egykori KOS-osokról

Az ő lencséjén át nézed a sportot egy évtizede – írja cikke címében Mártha Bence a hosszabbitas.hu oldalon. Az egyik legsikeresebb sportfotóst bemutató cikke ITT.

KovacsAniko24Fenykepezogeppel2017

Kovács Anikó (KOS-24.) először újságírást tanult, a KOS-ban

18 megyei napilap hétvégi számában, a Vasárnap Reggelben olvasható velem egy egész oldalas nagyinterjú. Értékes gondolatok, szuper beszélgetés, köszönet érte Takács Eszternek és Szakács Árpádnak! Benne vagyok tehát a Naplókban, a Fejér Megyei Hírlapban, a Petőfi Népében, a Heves Megyei Hírlapban, a Somogy Megyei Hírlapban, a 24 órában, az Új Néplapban, a Tolnai Népújságban és a Békés Megyei Hírlapban is – adja hírül  Kalmár Tibor (KOS-12.), alias K.T.Zelenay, a 2038 könyvek írója.

KalmarTiborrolCikk2017

Kalmár Tibor (KOS-17.) sportriporterként kezdte, majd messzire elkalandozott

Hímsoviniszta sportrajongók, szevasztok! Szabó Gábornak, az Eurosport főszerkesztőjének cikke a hosszabbitas.hu sportportálon, ITT.

BerkesiJudit42PalyaszelViharban2017

Nem Berkesi Judit (KOS-42.) kerül viharba a jogosan kemény cikkben...

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés