Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kovács Anikó (KOS-24.), Kalmár Tibor (KOS-17.) és Berkesi Judit (KOS-42.), ezúttal a másik oldalon

Cikkek egykori KOS-osokról

Az ő lencséjén át nézed a sportot egy évtizede – írja cikke címében Mártha Bence a hosszabbitas.hu oldalon. Az egyik legsikeresebb sportfotóst bemutató cikke ITT.

KovacsAniko24Fenykepezogeppel2017

Kovács Anikó (KOS-24.) először újságírást tanult, a KOS-ban

18 megyei napilap hétvégi számában, a Vasárnap Reggelben olvasható velem egy egész oldalas nagyinterjú. Értékes gondolatok, szuper beszélgetés, köszönet érte Takács Eszternek és Szakács Árpádnak! Benne vagyok tehát a Naplókban, a Fejér Megyei Hírlapban, a Petőfi Népében, a Heves Megyei Hírlapban, a Somogy Megyei Hírlapban, a 24 órában, az Új Néplapban, a Tolnai Népújságban és a Békés Megyei Hírlapban is – adja hírül  Kalmár Tibor (KOS-12.), alias K.T.Zelenay, a 2038 könyvek írója.

KalmarTiborrolCikk2017

Kalmár Tibor (KOS-17.) sportriporterként kezdte, majd messzire elkalandozott

Hímsoviniszta sportrajongók, szevasztok! Szabó Gábornak, az Eurosport főszerkesztőjének cikke a hosszabbitas.hu sportportálon, ITT.

BerkesiJudit42PalyaszelViharban2017

Nem Berkesi Judit (KOS-42.) kerül viharba a jogosan kemény cikkben...

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés