Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kovács Anikó (KOS-24.), Kalmár Tibor (KOS-17.) és Berkesi Judit (KOS-42.), ezúttal a másik oldalon

Cikkek egykori KOS-osokról

Az ő lencséjén át nézed a sportot egy évtizede – írja cikke címében Mártha Bence a hosszabbitas.hu oldalon. Az egyik legsikeresebb sportfotóst bemutató cikke ITT.

KovacsAniko24Fenykepezogeppel2017

Kovács Anikó (KOS-24.) először újságírást tanult, a KOS-ban

18 megyei napilap hétvégi számában, a Vasárnap Reggelben olvasható velem egy egész oldalas nagyinterjú. Értékes gondolatok, szuper beszélgetés, köszönet érte Takács Eszternek és Szakács Árpádnak! Benne vagyok tehát a Naplókban, a Fejér Megyei Hírlapban, a Petőfi Népében, a Heves Megyei Hírlapban, a Somogy Megyei Hírlapban, a 24 órában, az Új Néplapban, a Tolnai Népújságban és a Békés Megyei Hírlapban is – adja hírül  Kalmár Tibor (KOS-12.), alias K.T.Zelenay, a 2038 könyvek írója.

KalmarTiborrolCikk2017

Kalmár Tibor (KOS-17.) sportriporterként kezdte, majd messzire elkalandozott

Hímsoviniszta sportrajongók, szevasztok! Szabó Gábornak, az Eurosport főszerkesztőjének cikke a hosszabbitas.hu sportportálon, ITT.

BerkesiJudit42PalyaszelViharban2017

Nem Berkesi Judit (KOS-42.) kerül viharba a jogosan kemény cikkben...

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés