Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Koczka Henrietta (KOS-43.) és Kovács Dániel (KOS-42.) az NSO Tv-nél

„Azonnal bevethetően jönnek dolgozni″
KoczkaHenriett43KovacsDaniel42NSOTVmintazs.jpg

Kibédi Péter, az NSO Tv vezetője leveléből:

2012 júniusától a KOS két nemrég végzett hallgatója, Koczka Henrietta (KOS-43.) és Kovács Dániel (KOS-42.) erősíti a Nemzeti Sport Online Tv csapatát. A stábban így hat kollégából öten ugyanazt a „tankönyvet″ ismerik. A hatodik fiatalembert pedig előbb utóbb elzavarom tanulni hozzátok. :-)

Nem véletlen, hogy a KOS volt az első hely, ahol érdeklődtem és embert kerestem. Megnyugtató és a személyes találkozókon is bebizonyosodott, hogy kellő tudással és felkészülten, tulajdonképpen azonnal bevethetően jönnek dolgozni.

Akikkel találkoztam, mindenki tökéletesen megfelelt az elvárásoknak, a két egykori hallgató mellett az döntött, hogy Daninak komoly gyakorlata van és ugyanazon a programon gyakorlottan vág, amit mi is használunk, Heni pedig tökéletesen illik abba a koncepcióba, amit elképzeltem, azaz egy csinos hölgy, aki a sporthoz ért új színt vihet az anyagokba.
Mellettük két jövendőbeli kolléga egy hajszállal maradt le, Pattantyús-Ábrahám Lőrinc (KOS-43.) és Nagy Viktor (KOS-43.). Mindkettő nevet felvéstem a noteszbe, Viktornak, mivel Hódmezővásárhelyen lakik, próbálok segíteni Szegeden, hogy rádióban vagy televízióban gyakorlatot szerezzen a napi szerkesztőségi munkában, vele a kapcsolatot is felvettem.

Sajnos kicsit elhúzódott a folyamat, márciusban kértem a segítséget és csak most jött el az ideje, nagyon örülök, hogy így zárult.

KibediPeterPortreKöszönöm a segítségedet!
Üdvözlettel:

Kibédi Péter
(KOS-26.)
NSO Tv vezető

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés