Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kristóf Péter (KOS-9.): Euronews, Lyon

Főszerkesztés, könyv, film után: újra riporter

KristofPeterPortre2013Egykori hallgatónk volt már újságíró, hírügynökségi munkatárs, írt könyvet (főleg fradistákról) és készített filmet, dolgozott főszerkesztőként a Sportklubnál majd a DigiSportnál, most pedig visszatért eredeti műfajához: naponta hallhatjuk, amint a Lyonból sugárzott magyar nyelvű Euronews sportanyagait kommentálja.
EuronewsPiros-kekA hamarosan már Budapesten működő szerkesztőségnek nem Kristóf Péter (KOS-9.) az egyetlen egykori KOS-os munkatársa (helyszíni fotónk ITT).

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés