Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kristóf Péter (KOS-9.): Euronews, Lyon

Főszerkesztés, könyv, film után: újra riporter

KristofPeterPortre2013Egykori hallgatónk volt már újságíró, hírügynökségi munkatárs, írt könyvet (főleg fradistákról) és készített filmet, dolgozott főszerkesztőként a Sportklubnál majd a DigiSportnál, most pedig visszatért eredeti műfajához: naponta hallhatjuk, amint a Lyonból sugárzott magyar nyelvű Euronews sportanyagait kommentálja.
EuronewsPiros-kekA hamarosan már Budapesten működő szerkesztőségnek nem Kristóf Péter (KOS-9.) az egyetlen egykori KOS-os munkatársa (helyszíni fotónk ITT).

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés