Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Már kapható Lampé Ágnes (KOS-29.) és Bernau Péter (KOS-1. és -7.) könyve

KOS-osok kötete Karácsonyra...

LampeAgnes29PortreWebBernauPeterLampé Ágnes (KOS-29.), valamint Bernau Péter (KOS-1. és -7.) – egyben mindketten KOS-tanárok – készülő könyvéről már beszámoltunk, s most, 2013 novemberének végén már mindkettő piacra került. Az egyik kibővítve, a másik új borítóval...
Utóbbi sajtóbemutatóját egykori iskolatárs és kolléga, Edvi László (KOS-8.) konferálta.

LampeKonyv.Julian-assange-a-letiltott-oneletrajz-a-wikileaks-alapito-tortenete-1  BernauPeterKonyv2013.Hivatalok_halojaban_b1_kicsi

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés