Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Londonból jelentik...

TowerBridgeOlimpia

KOS-osok
az
olimpián,
2012

UngvariMiklosSubaKataFaragoRichardSzilagyiAron2012London
A londoni legjobbak... Balról: az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó Ungvári Miklós,
az MTV-szerkesztő Suba Kata (KOS-1.),
a riporter Faragó Richard (KOS-1.),
az olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áron

Aranyos randevú. Haraszti Ádám (KOS-27.) a legutóbbi olimpián, Pekingben még a TeleSport riportereként járt, de szemlátomást DigiTv-sként, Londonban is elégedett, az aranyérmes Szilágyi Áron társaságában
HarasztiAdam2012LondonSzilagyiA

Ezüst- és bronz-krónikás lett Gombkötő Roland (KOS-9.), a judoinfo.hu főszerkesztője, aki Ungvári Tamás (a képen jobbra) olimpiai ezüst- és Csernoviczki Éva bronzérméről is tudósíthatott.
GombkotoRoland.UngvariMiklos2012London

A 6:3 stábja Londonban!

Hatharam.hu„Kicsit nyögvenyelősen indult, de csak kikeveredtünk Londonba, a XXX. Nyári Olimpiai Játékok helyszínére. Hogy mi történik majd az elkövetkező bő két és fél héten, azt nem tudjuk, de azt megígérhetjük, hogy mi baromi jól érezzük majd magunkat és minderről beszámolunk itt a hatharom.hu-n.″ Hesz Tamás (KOS-37.) és Bíró Dávid (KOS-39.) első bejelentkezése a Hathárom sportweben ITT!

 HeszTamas37BiroDavid39London2012.jpg

A Rádióban is KOS-osok! 
MagyarRadio
„Csak″ a Magyar Rádióban közvetít az olimpiáról a magasan legjobb magyar sportriporter, Hajdú B. István (KOS-1.). Itt hallható Petur András (KOS-tanár 2012- ) műhelyvezetőnk és Szabó Szilárd (KOS-26.) exdiákunk is, s a magyarországi Forma-1 után csatlakozik hozzájuk Böjti-Bera Emese (KOS-26.).

HBIlo PeturAndrasLabdaval

SzaboSzilard3Vagva BeraEmesePortre2011

NemzetiSport4

„A Sport”-tól, azaz a Nemzeti Sporttól Londonba kiküldött munkatársak közül Amler Zoltán (KOS-15.) igazi lángoló típus. Akkor is, amikor nem az olimpiai fáklyán, hanem a klaviatúrán tartja ujjait...
AmlerZoltanLondonOlimpiaiFaklya

Kölcsönriporterek. Az olimpiáról sajnos nem a legjobb magyar sportriportereket hallhatjuk közvetíteni a televízióban – egészen pontosan nem mindenkit hallhatunk majd a legkíválóbbak közül –, mivel az MTVA elsősorban saját munkatársaira épít. „Kölcsönben” azonban ott lesz a közszolgálati média színeiben két Eurosportos és két SportTv-s kolléga is, utóbbiak egykori hallghatóink: Faragó Richard (KOS-1.) és Matuz Krisztián (KOS-15.).

FaragoRichard2011.Tukor Matuzmini

Tv-stáb: újabb KOS-osok!
m1-logo

Az MTVA főállású munkatársai közül Londonban dolgozik a szerkesztő L. Pap István (KOS-5.) és a riporter Vidu Pál (KOS-20.), valamint a szerkesztő Suba Kata (KOS-1.) és a műsorvezető Bobák Róbert (KOS-23.). Hallhattuk már Deák Krisztát (KOS-23.) és Mezei Dánielt (KOS-5.) és láthattuk Szujó Zoltánt (KOS-19.).

L.PapIstvan2012 ViduPal2012

SubaBobakKOS41ZarobankettMuosz2011jun

DeakKrisztinamail

 MezeiDaniel2

MereiAndrea SzujoZoltanMosoly

mtikicsiMTI: 4-ből 4!  A Magyar Távirati Iroda olimpiai csapata a londoni reptéren (balról):
Ambrus Gábor (KOS-tanár, 2004- ), Lódi Renáta (KOS-7.), Jancsó Kornél (KOS-tanár 1998- ),
Spiller István (KOS-12.)
MTLondon2012

KovacsAniko24MOBSzukMOB-fotós. Kovács Anikó (KOS-24.) a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos kiküldöttjeként készíti Londonban „kötelező″ és bravúrképeit, mint például ezt, az Olimpiai Parkban.

KovacsAnikoLondonKezek

Fáklyavívő. Várkonyi Attila (KOS-tanár 1995- ) a hivatalos olimpiai lánggal futhatott Londonban.

VarkonyiAttilaLondon2012Faklya.jpg

Fotóriporter. Szaka József (KOS-tanár 2002- ) hivatalosan akkreditált fotósként dolgozik az olimpián.

SzakaJozsefLondon2012

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés