Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Maróthy-Tóth Tímea (KOS-36.) befutott!

Szembesítés
az első értékelésekkel :-)
ForroNyomonLogo
rtl2

MarothyTothTimeaPortre MarothyTothTimeaPortre2013

Maróthy-Tóth Tímea (KOS-36.) már nem csupán kaposvári kislányként, hanem az MTV-nél szerkesztő-segédkedő félprofiként érkezett a KOS-ba, húszévesen. S mostanra – kisebb vargabetűk (többek között Kultúrház, Sláger Rádió, One Media, Pelikán Rádió, Budapest Tv) után – úgy tűnik, végre célbaért: az RTL Forró Nyomon című műsorának (főszerkesztő: Hadas Kriszta, műsorvezető: Máté Krisztina) szerkesztő-riportereként dolgozik.

Érdemes visszapillantani egykori KOS-os tévés értékeléseire.

Első hangalámondás/2008.02.10.

Huh, micsoda hang! Kincs van a torkodban, ha jól gondolom, hogy most csak egy kis megfázás meg némi lámpaláz miatt ilyen fátyolos. … Bravó, ebből karriert építhetsz (nem feltétlenül a híradó műfajban, bár ebben is ügyesen kezdtél!)

Tudósítás-montírozás (könyvbemutató, A38-as hajó) – 2008.02.16.

Hagyományos, lineáris szerkesztésmód, kicsit lassú felvezetéssel. … 5 úszás (áttűnés) után 7 éles vágás, majd újra 4 átúszás… Koncepció? … Első próbálkozásnak remek, hisz amit nem vagyok hajlandó dicsérni, mert alapnak veszem: adásképes kis alkotást hoztál létre!

Telefonos játék/2008.04.20.

Jól mutatsz, kellemesen kimért vagy, megnyerő. … Szeret a kamera – élj vele, használd ki! Alig várom, hogy interjú-helyzetben lássalak, hogy ott mennyire tudod hasznosítani kétségtelen erényeidet?!

Híradós műsorvezetés (fel- és lekonf, közte 4 anyag alámondása), 2008.09.27.

Ne menekülj ki a stúdióból! Útban vagy egy szép karrierlehetőség elbaltázásához… Tedd oda magad, tudj végig koncentrálni!

Lapszemle/2008.10.04.

Kellemes, üde a produkciód, akárcsak te magad, a franciás megjelenéseddel. Hatvanas-hetvenes évek, hatásos. ... Lubickolsz a számodra nem is olyan mély vízben!

Stúdióvetélkedő/2008.10.19.

Huh, de lagzilajcsisosan, sztárvendégségesen, kopirájtos kaparóssorsjegyesen indul… Nyugtass meg, hogy paródiának szántátok!

Élő off tube közvetítés (Prima Primissima-díjátadás) – 2008.12.05.

Ügyesen kötsz a képhez, itt kezdődik a televízió(zá)s! ... Jól kapcsolódsz, érzed a beszéd sodrát, nem álságos a „csinált” kérdésed sem. ... Szegény S. Takács keresztnevét soha nem tudjuk meg?! S ez ekkora pánikszünetet okoz?

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés