Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Martini Tamás (KOS-8.) ismét a média sűrűjében

Egykori sportriporter
a Piac és Profit magazin
új stratégiai igazgatója

MartiniTamas2017

PiacEsProfitMagazinMartini Tamás (KOS-8.) hosszú éveken át sportriporterként dolgozott a köztelevízióban (MTV TeleSport), majd kiállítás- és rendezvényszervezéssel foglalkozott, menedzserként működött különböző cégeknél, legutóbb a Lurdy Ház marketing-munkájáért felelt.

2017 őszén ismét közelebb került a médiához: a nagymúltú Piac & Profit üzleti magazin – és a hozzá tartozó online és egyéb vállalkozások – stratégiai igazgatójaként tevékenykedik.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés