Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Martini Tamás (KOS-8.) ismét a média sűrűjében

Egykori sportriporter
a Piac és Profit magazin
új stratégiai igazgatója

MartiniTamas2017

PiacEsProfitMagazinMartini Tamás (KOS-8.) hosszú éveken át sportriporterként dolgozott a köztelevízióban (MTV TeleSport), majd kiállítás- és rendezvényszervezéssel foglalkozott, menedzserként működött különböző cégeknél, legutóbb a Lurdy Ház marketing-munkájáért felelt.

2017 őszén ismét közelebb került a médiához: a nagymúltú Piac & Profit üzleti magazin – és a hozzá tartozó online és egyéb vállalkozások – stratégiai igazgatójaként tevékenykedik.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés