Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Máthé Dezső Gáborral (KOS-49.) indult, Németh Krisztiánnal (KOS-50.), majd Angyal Sándorral (KOS-47.) Farkas Mártonnal (KOS-49.), Kárász Tiborral (KOS-49.) és Dunaveczky Andrással (KOS-47.) folytatódott az új tévés sporthíradó

Hétfőtől szombatig
mindig új arc a képernyőn (és mind KOS-os!)

2015. március 30-án beindult az új televíziós sporthíradó. Elsőként Máthé Dezső Gábor (KOS-49.) köszöntötte a nézőket a Fix Tv az Esti Hírpercek után jelentkező műsorában.
Kedden Németh Krisztián (KOS-50.), majd szerdán Angyal Sándor (KOS-47.), csütörtökön Farkas Márton (KOS-49.), pénteken pedig Kárász Tibor (KOS-49.) követte őt a képernyőn. A szombatot és a vasárnapot pedig Dunaveczky András (KOS-47.) vitte.

DunaveczkyAndras47SportpercekFixTv2015apr

KaraszTibor49Sportpercek2015aprFixTvFelirattaal

FarkasMarton49SportpercekMvFixTv2015apr

AngyalSandor47SportpercekMv.FixTv2015apr

NemethKrisztian50FixTvSportpercek2015marc

MatheDezsoGabor1.adasSportpercekFixTV2015.03.30web

A továbbiakban is mindig egy-egy KOS-os jelentkezik majd 17.37-kor az aktuális sporthíradóval, illetve a hét utolsó napján olimpiai hírmagazinnal.

FixHDTv2014.jpgEstiHirlapTovábbiak a honlapon, ITT!
Az Esti Hírlap cikke ITT!

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés