Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mélyinterjú Borbély Zoltánnal (KOS-1.)

Fociról, bokszról, jogról

faktor_logoBorbély Zoltán (KOS-1.) kivételesen nem kérdez, hanem válaszol, persze a tőle megszokott őszinteséggel. A faktor.hu portálon hosszú és izgalmas interjú jelent meg ugyanis a KOS kiemelkedő tanáregyéniségével. Külön érdekesség, hogy a beszélgetésben több iskolánkhoz közel áló személy neve is szóba került: Kovácsi László, Komlósi Gábor vagy éppen Hajdú B. István (KOS-1.). Az interjú ITT olvasható.

Breaking News: hírszerkesztőt keresnek az oldalhoz, az állásajánlatot ITT találod.  

web650

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés