Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mélyinterjú Borbély Zoltánnal (KOS-1.)

Fociról, bokszról, jogról

faktor_logoBorbély Zoltán (KOS-1.) kivételesen nem kérdez, hanem válaszol, persze a tőle megszokott őszinteséggel. A faktor.hu portálon hosszú és izgalmas interjú jelent meg ugyanis a KOS kiemelkedő tanáregyéniségével. Külön érdekesség, hogy a beszélgetésben több iskolánkhoz közel áló személy neve is szóba került: Kovácsi László, Komlósi Gábor vagy éppen Hajdú B. István (KOS-1.). Az interjú ITT olvasható.

Breaking News: hírszerkesztőt keresnek az oldalhoz, az állásajánlatot ITT találod.  

web650

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés