Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mezei Dániel (KOS-5.) első (?) címlapja

Egykori ösztöndíjasunk sikerei

MezeiDaniel2MezeiDanielAnnominiMezei Dániel (KOS-5.) nem tartozik „agyonreklámozott″ exhallgatóink közé. 2012 azonban az ő éve lehet: vezető kommentátorként tért vissza a Forma-1 világába; a hírek szerint az olimpián az egyetlen aranyesélyes magyar csapat, a férfi vízilabdázók mérkőzéseit is közvetítheti; most pedig itt az rtv-címlap, Wéber Gáborral közösen.

MezeiDanielCimlapRTV2012f1WeberWeb

MezeiHarasztiMezei Dániel
(jobbra) sportriporteri pályája (Magyar Rádió, Duna Tv, Magyar Televízió) egyik csúcspontja Talmácsi MotoGP világbajnoki győzelmének közvetítése.
Társa az azóta DigiTv-s, akkor még szintén telesportos Haraszti Ádám (KOS-27.) volt.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés