Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mezei Dániel (KOS-5.) első (?) címlapja

Egykori ösztöndíjasunk sikerei

MezeiDaniel2MezeiDanielAnnominiMezei Dániel (KOS-5.) nem tartozik „agyonreklámozott″ exhallgatóink közé. 2012 azonban az ő éve lehet: vezető kommentátorként tért vissza a Forma-1 világába; a hírek szerint az olimpián az egyetlen aranyesélyes magyar csapat, a férfi vízilabdázók mérkőzéseit is közvetítheti; most pedig itt az rtv-címlap, Wéber Gáborral közösen.

MezeiDanielCimlapRTV2012f1WeberWeb

MezeiHarasztiMezei Dániel
(jobbra) sportriporteri pályája (Magyar Rádió, Duna Tv, Magyar Televízió) egyik csúcspontja Talmácsi MotoGP világbajnoki győzelmének közvetítése.
Társa az azóta DigiTv-s, akkor még szintén telesportos Haraszti Ádám (KOS-27.) volt.

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés