Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mezei Dániel (KOS-5.) első (?) címlapja

Egykori ösztöndíjasunk sikerei

MezeiDaniel2MezeiDanielAnnominiMezei Dániel (KOS-5.) nem tartozik „agyonreklámozott″ exhallgatóink közé. 2012 azonban az ő éve lehet: vezető kommentátorként tért vissza a Forma-1 világába; a hírek szerint az olimpián az egyetlen aranyesélyes magyar csapat, a férfi vízilabdázók mérkőzéseit is közvetítheti; most pedig itt az rtv-címlap, Wéber Gáborral közösen.

MezeiDanielCimlapRTV2012f1WeberWeb

MezeiHarasztiMezei Dániel
(jobbra) sportriporteri pályája (Magyar Rádió, Duna Tv, Magyar Televízió) egyik csúcspontja Talmácsi MotoGP világbajnoki győzelmének közvetítése.
Társa az azóta DigiTv-s, akkor még szintén telesportos Haraszti Ádám (KOS-27.) volt.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.


Végső eredményhirdetés: június 16., szombat, 18.00

(a végzősök bankettje előtt, a Duna Házban!)

PRE - KOS
Keresés